7 Beste Bladblazers van 2021

Laatste update op 12-10-21 door Nelly Oudejans

Heeft u iedere herfst veel bladeren in uw tuin? In deze tijd van het jaar zijn veel mensen bezig om bladeren te verwijderen rondom hun huis, en niets kan dit sneller dan een bladblazer. Aangezien wij mensen willen adviseren over de beste bladblazer om dit mee te kunnen doen, hebben wij veel verschillende modellen vergeleken in dit onderzoek. Wij bekeken verschillende types, zoals die met een accu maar ook met snoer en op benzine.

Afbeelding Product Voordelen
#1 - beste keus
VONROC Accu Bladblazer - de beste bladblazer
Houdt prettig vast, vPower 20V accuplatform en geweldig voor basis tuinders. Bekijk prijs arrow right
#2 - premium keus
BLACK+DECKER GW3030-QS
Volumereductie van 16:1, sterke versnipperingsrotor en inclusief ruime opvangzak voor uw bladeren. Bekijk prijs arrow right
#3 - goede keus
Borg EB 965
Vermogen van ~3.5 pk, draadloos en harde blaascapaciteit. Bekijk prijs arrow right
#4
Makita DUB362Z
Milieuvriendelijk, snelle oplaadtijd en melding wanneer accu bijna leeg is. Bekijk prijs arrow right
#5
Hyundai 3-in-1 bladblazer
Beste keuze voor kleine tuinen, zuigt bladeren op en versnippert deze en ruime opvangzak meegeleverd. Bekijk prijs arrow right
#6
Powerplus POWXG4037
3000 Watt, inklapbare hark en goede versnipperverhouding. Bekijk prijs arrow right
#7
WOLF-Garten Elektrische bladblazer
Redelijk geluidsniveau, opvangbak met ruime inhoud en laadt snel op. Bekijk prijs arrow right
HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere bladblazer onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers wat onze reviews onafhankelijk houdt.

shopping cart 18 Producten Bekeken
clock 27 Uur Aan Onderzoek
review 218 Reviews Gelezen
thumbs up 7 Producten Gekozen

Bekijk hieronder onze review over de beste bladblazer

1. VONROC Accu Bladblazer

VONROC Accu Bladblazer
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

De accu bladblazer van VONROC is de goedkoopste uit onze test, maar bevatte geweldige functionaliteiten waardoor hij als beste bladblazer wordt aangewezen vanwege zijn prijs-kwaliteitsverhouding.

Met deze bladblazer heeft u de mogelijkheid om zelf de blaassnelheid in te stellen. U kunt hier geen exacte snelheid voor instellen, maar u heeft deze opties:

  • 80 kilometer per uur.
  • 190 kilometer per uur.

Als u al gebruik maakt van andere VONROC producten, dan komt er een groot voordeel om de hoek kijken. Hun bladblazer maakt gebruik van het VPower 20V accuplatform, wat betekent dat u andere apparaten op dit platform kunt aansluiten op dezelfde accu. Heeft u bijvoorbeeld een accuboormachine of haakse slijper van hetzelfde merk, dan kunt u dezelfde accu hiervoor gebruiken. Let er wel op dat beide apparaten dan dezelfde voltage bieden, omdat u er anders schade mee toe kan brengen aan uw product.

Nog een klein voordeel is dat de accu en oplader erbij zijn geleverd, wat soms niet het geval is - zelfs bij modellen die meer dan €100 kosten. Erg genereus van VONROC!

Tot slot willen wij meegeven dat hij ongeveer 90 dB produceert bij gebruik, waardoor wij u aanraden om ook goede gehoorbescherming aan te schaffen.

Bekijk de VONROC Accu Bladblazer bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Als gemiddelde tuinier hoeft u niet verder te zoeken, want de accu bladblazer van VONROC is alles wat u nodig hebt. Instelbare blaassnelheid van 80 of 190 kilometer per uur, houdt prettig vast en een goede accucapaciteit.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

2. BLACK+DECKER GW3030-QS

BLACK+DECKER GW3030-QS
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

BLACK+DECKER is één van de bekendste merken als het op tuingereedschap aan komt, en dat is niet gek. Ze produceren geweldige producten voor een schappelijke prijs, en dat is met deze elektrische bladblazer ook het geval.

De bladblazer is licht in gewicht, waardoor u hem gemakkelijk in de hand mee kunt nemen door uw tuin heen. Let er op dat hij een snoer heeft, waardoor u wel een verlengsnoer nodig hebt als u wat verder van uw stopcontact af bladeren wilt blazen.

opvangzak van de gw3030-qs

U heeft dan wel deze limitatie qua bewegingsvrijheid, maar u kunt wel een tijdje toe met deze bladblazer omdat hij tot wel 50 liter aan groenafval kan opvangen in zijn zak als u geïnteresseerd bent in het gebruiken van zijn zuigfunctie. Daarnaast worden de bladeren ook prima versnipperd met een volumereductie van 16:1.

Één van zijn grootste voordelen is toch wel de blaassnelheid, welke snelheden kan halen van ruim 400 kilometer per uur. Het zwaarste tuinafval heeft hierdoor geen kans tegen de BLACK+DECKER GW3030-QS. De snelheid is daarnaast ook in te stellen op snelheden die lager zijn, zodat u niet de hele tijd enorme overlast hoeft te veroorzaken.

Tip van de auteur: de snoerlengte van deze bladblazer is maar 15 centimeter, waardoor wij aanraden om zeker een verlengsnoer te gebruiken - anders heeft u er niet veel aan.

Bekijk de BLACK+DECKER GW3030-QS bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Een solide bladblazer van BLACK+DECKER die het zwaarste tuinafval kan ruimen door middel van enorme snelheden. Bij deze hoge snelheden maakt hij wel veel lawaai, maar dat is logisch.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

3. Borg EB 965

Borg EB 965
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Deze benzine bladblazer van Borg kan zo'n 1400 kubieke meter per uur aan lucht uitstoten. Hij heeft een tankinhoud van bijna twee liter en is volgens reviews van klanten erg zuinig in gebruik.

Naast het blazen van bladeren kan deze bladblazer van Borg ook gebruikt worden om bijvoorbeeld sneeuw of ander vuil zoals zand weg te blazen. U kunt hem dus voor meerdere dingen inzetten.

mogelijkheid om op de rug te dragen

Één klein nadeel is dat hij wel meer lawaai produceert dan de bovengenoemde accu- en elektrische bladblazers (ruim 110 decibel), maar met goede gehoorbescherming is dit probleem snel opgelost. Daarnaast is hij ook redelijk zwaar, maar gelukkig bevat hij de mogelijkheid om hem op uw rug te dragen.

Bekijk de Borg EB 965 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Als u op zoek bent naar één op benzine, dan is dit de beste bladblazer die u kunt kiezen. Hij is zuinig, kent een goede blaaskracht en zit comfortabel op de rug.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

4. Makita DUB362Z

Makita DUB362Z
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Deze accu blazer dan Makita heeft de mogelijkheden om te blazen en zuigen. Hij bevat geweldige reviews op het internet, en dat is waarom wij er verder naar zijn gaan kijken.

Blaassnelheden die deze bladblazer kan bereiken zitten rond de 275 kilometer per uur wat bladeren hard aan de kant zal laten vliegen. Dankzij gebruik van een lithium-ion accu is hij een stuk stiller dan veel andere bladblazers, wat een enorm voordeel is.

Wat nog een leuk voordeel aan deze blazer is, is de indicator die automatisch een melding geeft wanneer de accu bijna leeg is. U kunt hem dan opladen waarna hij met ongeveer een uurtje klaar is voor gebruik.

Tip: de accu die op deze Makita bladblazer zit kan worden gebruikt op meer dan 100 machines die hetzelfde accuplatform ondersteunen.

Een klein nadeel is dat hij redelijk prijzig is, omdat hij wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zult u er dus los bij moeten kopen, waardoor u een paar tientjes duurder uit bent dan de prijs op zijn verkooppagina. (Tenzij u al een accu heeft van het Makita LXT 18V platform)

Bekijk de Makita DUB362Z bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Iets prijziger dan de andere bladblazers uit ons onderzoek, maar wel een krachtig artikel van een betrouwbaar merk. Bladeren in uw tuin hebben geen kans tegen deze sterke machine.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

5. Hyundai 3-in-1 bladblazer

Hyundai 3-in-1 bladblazer
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Als u echt een wat kleiner budget hebt voor een bladblazer, dan kunt u kiezen voor de 3-in-1 van Hyundai - u heeft hem namelijk voor een paar tientjes al in huis.

Met dit geweldige product kunt u niet alleen bladeren weg blazen, maar op opzuigen en versnipperen met de ingebouwde versnipperaar. Deze zullen dan in de zak, met een capaciteit van 35 liter, belanden die vast zit aan de bladblazer, welke gemakkelijk geleegd kan worden wanneer deze vol is.

De snoerlengte van deze elektrische bladblazer is maar 35 centimeter, waardoor het handig kan zijn om ook een verlengsnoer aan te schaffen als u van plan bent om de bladblazer wat verder van het stopcontact af te gebruiken.

Zijn blaassnelheid is ongeveer 275 kilometer per uur.

Bekijk de Hyundai 3-in-1 bladblazer bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Over het algemeen is deze goedkope bladblazer prima geschikt voor kleinere tuinen met niet al te veel bladeren. Als u een hele grote tuin heeft met veel bomen die bladeren verliezen, dan zult u een krachtigere machine moeten kopen.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

6. Powerplus POWXG4037

Powerplus POWXG4037
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Net als de Hyundai hierboven is de bladblazer van Powerplus ook een voordelige keuze. Daarnaast vonden wij zijn uiterlijk ook erg aantrekkelijk.

Met de Powerplus POWXG4037 kunt u niet alleen bladeren wegblazen, maar ook opzuigen en versnipperen. Deze bladeren kunnen worden opgevangen in de meegeleverde zak die een capaciteit heeft van ruim veertig liter. Nadat hij vol is kunt u hem gemakkelijk loskoppelen en legen, waarna hij weer snel vastgezet kan worden om de klus af te maken.

Één van de grote voordelen aan deze bladblazer, is de mogelijkheid om hem over de grond te rollen door middel van zijn wieltjes. Hierdoor heeft u een stuk minder druk op uw rug, wat erg fijn werkt. De buis is op tien verschillende hoogtes in te stellen, waardoor het niet meer uit maakt hoe lang of klein u bent - u kunt deze functie altijd gebruiken.

Nog een leuke extra toevoeging is zijn inklapbare hark. Deze kunt u uitklappen om zo resterende bladeren gemakkelijk bij elkaar te vegen.

Bekijk de Powerplus POWXG4037 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Een goedgeprijsde bladblazer die prima is voor de gemiddelde tuin. Bevat mooie basisfuncties die hem qua prijs-kwaliteitsverhouding een goede keuze maakt.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

7. WOLF-Garten Elektrische bladblazer

WOLF-Garten Elektrische bladblazer
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Tot slot hebben we nog deze elektrische bladblazer van WOLF-Garten die ook met een voldoende uit onze test is gekomen.

Hij heeft een goede prijs en heeft alsnog goede functionaliteiten. Hij kan goed gebruikt worden om binnen enkele minuten uw voor- of achtertuin vrij van bladeren te maken om zo het uiterlijk van uw tuin op te knappen.

wolf garten bladblazer in gebruik

De luchtsnelheden die bereikt kunnen worden gaan tot wel ~275 kilometer per uur, met een blaasvolume tot wel 15 kubieke meter per minuut. Ook het zuigen van de bladeren gaat met die kracht, en alle bladeren worden versnipperd en opgevangen in de opvangzak. De reduction rate is ongeveer 10:1 met deze bladblazer.

Bekijk de WOLF-Garten Elektrische bladblazer bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Deze elektrische bladblazer van WOLF-Garten blaast niet alleen uw bladeren weg maar kan deze ook opzuigen. Hij heeft een goede prijs, en is comfortabel in gebruik.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

Kenmerken van de beste bladblazers

Bladeren in de herfst zijn inderdaad mooi, maar het opruimen ervan kan een vervelend karwei zijn. Voor grote tuinen met veel bomen hebt u een betrouwbare bladblazer nodig in plaats van een gewone hark, om zo tijd en energie te besparen.

Maar het kiezen van de beste bladblazer voor uw behoeften kan lastig zijn, vooral met de verschillende ontwerpen en specificaties die op de markt verkrijgbaar zijn. Daarom hebben wij hier alle kenmerken bijeengebracht die u over bladblazers moet weten.

Blaascapaciteit

Uw eerste overweging moet de grootte van uw tuin zijn en de dichtheid van de bladeren die schoongemaakt moeten worden. Als het om kleine tuinen van minder dan 2000 m² gaat, zijn kleine elektrische bladblazers of die met accu voldoende voor de klus.

De blaascapaciteit wordt gemeten in kilometers per uur (km/h), wat verwijst naar de snelheid van de lucht die uit het mondstuk wordt geblazen. Zoals gezegd zijn lichte bladblazers ideaal voor kleinere percelen, omdat ze tot 200 km/u kunnen gaan wat voldoende is voor het schoonmaken van de achtertuin. Voor oppervlakten groter dan 3000 m² hebt u echter minstens een model met een gemiddeld vermogen (200-300 km/u) nodig.

Technisch gezien kunt u nog steeds bladblazers van 200 km/u gebruiken voor uitgestrekte oppervlakken, maar het zal meer tijd en elektriciteit of gas kosten. Voor grootschalige of commerciële reiniging kunnen sommige modellen meer dan 300 km/u aan wind produceren. Dergelijke toestellen zijn krachtig, maar ze kunnen meer ruimte in beslag nemen en aanzienlijk duurder zijn.

Type bladblazer

Naast de grootte van uw tuin moet u ook rekening houden met het gewicht van de bladblazer en uw gevoeligheid voor lawaai omdat ze veel decibel kunnen produceren. Ondanks hun extra vermogen kunnen grotere modellen bij de gebruiker spiervermoeidheid veroorzaken, en ze produceren doorgaans ook meer lawaai. Hier zijn de drie verschillende soorten bladblazers.

Bladblazer op benzine

Deze modellen werken op een gasmotor, waardoor ze het krachtigst zijn in vergelijking met elektrische modellen en modellen op accu. Ze zijn ideaal voor oppervlakten van 1000 m² of groter, en hoewel ze zwaarder zijn, hebben ze een betere looptijd en draagbaarheid dan elektrische modellen.

De keerzijde is dat de motoren van benzineblazers regelmatig moeten worden afgesteld en gesmeerd. U moet ook aan een snoer rukken om de motor te starten of een accessoire voor het starten van de motor aanschaffen voordat u hem zou kunnen gebruiken. Ze blazen lucht met de hoogste snelheden, maar ze zijn het luidruchtigst om te bedienen. Ook moet u bij modellen met tweetaktmotoren olie en brandstof mengen om te kunnen werken.

Elektrische bladblazers met snoer

Dit type haalt energie uit een standaard stopcontact. Elektrische bladblazers hebben een elektromotor in plaats van een gasmotor, dus ze zijn gemakkelijker te onderhouden en ze produceren geen rook. Ze zijn ook licht door het ontbreken van een brandstoftank of een accu, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het schoonmaken van krappe ruimtes en dakgoten.

Elektrische bladblazers met een laag vermogen werken goed voor terrassen en opritten, terwijl die met een middelhoog tot hoog vermogen ideaal zijn voor tuinen tot 1000 m². Ze zijn lichter en minder lawaaierig dan hun tegenhangers die op gas werken. U kunt ze ook starten met een knop in plaats van aan een snoer te rukken, wat een groot voordeel is.

Het belangrijkste nadeel zou zijn dat ze een stopcontact nodig hebben. Zelfs met een verlengsnoer beperkt het netsnoer de mobiliteit en moet u in de buurt van uw huis werken.

Bladblazers op accu

Deze modellen werken met een uitneembare accu, vergelijkbaar met een snoerloze stofzuiger of grasmaaier, die na gebruik weer opgeladen kan worden.

bladblazer op accu

De meeste bladblazers met accu kunnen 60 minuten gebruikt worden voordat de indicator voor laag vermogen piept, zodat u een extra accu op zak moet hebben als u een groter gebied schoonmaakt. De accu voegt wat gewicht toe, maar de meeste modellen zijn nog steeds minder dan 4,5 kg. De meeste kunnen lucht blazen met minder dan 250 km/u, maar sommige high-end toestellen kunnen concurreren met de prestaties van benzineblazers.

Opties en extra functies

Alle bladblazers kunnen lucht blazen, maar sommige functies kunnen uniek zijn - afhankelijk van het model en de prijsklasse. Hier zijn optionele hulpstukken en kenmerken die u moet overwegen.

Blazen én zuigen

Veel handheld modellen hebben een zuigfunctie die uw tuinafval op kan zuigen. Deze zijn niet erg doeltreffend voor dichte stapels bladeren, maar ze zijn ideaal om kleine bladeren rond struiken en tere bloembedden op te zuigen.

Versnipperingsfunctie

Sommige bladblazers kunnen grote hoeveelheden afgevallen bladeren en snoeiafval uit uw tuin opzuigen. Deze hebben een ingebouwde snijder die het afval tijdens het werk onmiddellijk in kleine stukjes versnippert, waardoor ze ideaal zijn om gemakkelijk te composteren.

Opvangzak

Een verwisselbare opvangzak kan handig zijn als u veel bladeren en tuinafval opraapt. Met één extra bij de hand kunt u lang doorgaan door gewoon een gevulde zak te verwisselen en ze gemakkelijk in een compostvat te dumpen als u klaar bent.

Verwisselbare blaasmond

Met verwisselbare blaasmonden kunt u de prestaties van de bladblazer wijzigen en hem geschikt maken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld, mondstukken met een plat uiteinde kunnen de lucht doeltreffend verdelen voor lichte, droge bladeren. Ronde blaasmonden daarentegen zijn beter voor het blazen van zwaarder vuil.

Vermogen

Het vermogen van bladblazers wordt gemeten in Watt (W), ongeacht hun type. Er is een breed scala aan wattage - van eenheden met een laag vermogen van 50 W tot meer dan 2500 W voor professionele blazers. De beste bladblazer moet precies het juiste wattage hebben voor uw doeleinden, zodat u hem niet te krachtig vindt en ook niet te zwak voor uw tuin.

Veel minibladblazers van minder dan 100 W hebben variabele snelheidsinstellingen met een maximum van 150 km/u, wat ideaal is voor het blazen van kleine hoopjes bladeren of grasmaaisel. Modellen van meer dan 1500 W kunnen daarentegen met hogere snelheden blazen, maar verbruiken meer elektriciteit of gas.

Accu-platform

De compatibiliteit met een accu-platform is specifiek voor bladblazers met accu. Met deze eigenschap kan één enkele accu verschillende werktuigen van hetzelfde merk aandrijven. Het betekent dat u dezelfde accu kunt gebruiken om uw bladblazer, boormachine, stofzuiger, of heggenschaar aan te drijven, zolang ze maar van dezelfde fabrikant zijn en hetzelfde voltage vereisen.

Let er wel op dat niet alle accu-platforms universeel compatibel zijn, zelfs niet voor gereedschap van hetzelfde merk. U moet de specificaties van het product dus zorgvuldig nagaan. De accu zal bijvoorbeeld snel leeg raken als uw blazer een hoger ampèrage heeft dan het platform.

Voor- en nadelen aan het gebruik van een bladblazer

Bladblazers bevatten vele voor- en nadelen welke u moet weten voordat u er één aanschaft. Wij zetten ze hieronder op een rijtje.

Voordelen

  • Bladblazers kunnen u een hoop tijd besparen als u vergelijkt hoeveel tijd u nodig zou hebben als u ouderwets een hark zou gebruiken voor dezelfde klus.
  • Ze kunnen naast bladeren ook gebruikt worden voor sneeuw of gemaaid gras.
  • In tegenstelling tot het gebruik van een hark hoeft u met een bladblazer niet voorover te buigen.

Nadelen

  • Met harde tegenwind kunnen alle weggeblazen bladeren zo weer terug waaien in uw tuin.
  • Zonder goede gehoorbescherming kan het geluid van een bladblazer als vervelend worden ervaren. Daarnaast zullen uw buren ook niet blij zijn als u hem dagelijks gebruikt.
  • Een bladblazer vereist veel onderhoud. Zo moeten bijvoorbeeld de filters regelmatig worden schoongemaakt of vervangen.
  • Bladeren worden niet zo mooi op een stapel gelegd als dat u de klus met een hark zou uitvoeren.

Veelgestelde vragen over een bladblazer

Weet u nog niet zeker wat voor soort bladblazer u moet kopen, of dat u er wel echt één nodig hebt? Misschien kunnen de vragen hieronder u wat extra informatie bieden om uw keuze te beïnvloeden.

Is een bladblazer alleen geschikt voor bladeren?

Nee, er kan veel meer mee gedaan worden. Het is bijvoorbeeld ook een mogelijkheid om in de winter pakken sneeuw voor uw deur weg te blazen. Bladblazers zijn echt multi-inzetbaar en zeker hun geld waard.

Hoeveel geluid maakt een bladblazer?

Dit verschilt erg op basis van hoever u er vanaf staat. Als u hem zelf gebruikt is het geluidniveau ongeveer 105 decibel, terwijl het van een afstand van ongeveer 15 meter maar 70 decibel produceert. 105 decibel is enorm hard, en daarom raden wij voor de gebruiker goede gehoorbescherming aan.

Hoeveel weegt een bladblazer?

Dit verschilt enorm. Zo kan een draadloze bladblazer met accu een paar kilogram wegen, maar één op benzine tien kilogram omdat hij natuurlijk ook de benzinetank bevat.

Waarom start mijn bladblazer niet?

Dit kan verschillen per type. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw benzine op is, maar als uw bladblazer een accu bevat kan het zijn dat deze leeg is. Het makkelijkst is om deze dingen na te lopen, en anders verder te kijken naar de onderdelen van het apparaat.

Hoe beoordelen jullie de beste bladblazer?

Om de best geteste bladblazer te bepalen beoordelen wij verschillende factoren van ieder product. Zo kijken wij onder andere naar reviews van klanten, functionaliteit, prijs en andere specifieke kenmerken. Deze factoren wegen wij met elkaar af om zo de beste koop te bepalen.

Samenvatting van het onderzoek

Tijdens dit onderzoek zijn er 18 producten bekeken waarvan er 7 als goede bladblazer uit de test zijn gekomen met als beste koop de VONROC Accu Bladblazer. Hieronder is een overzichtelijke tabel de zien van de resultaten.

# Product Beoordeling Kenmerken
1 VONROC Accu Bladblazer full starfull starfull starfull starfull star Goede accucapaciteit, snelheid van 80 of 190 km/u en houdt prettig vast.
2 BLACK+DECKER GW3030-QS full starfull starfull starfull starfull star Snelheden tot ruim 400 km/u, ingebouwde zuigfunctie en volumereductie van 16:1.
3 Borg EB 965 full starfull starfull starfull starfull star Comfortabel op de rug, zuinig met benzine en vermogen van ~3.5 pk.
4 Makita DUB362Z full starfull starfull starfull starempty star Snelheden tot 300 km/u, bevat een zuigfunctie en minder lawaai door Litium-Ion accu.
5 Hyundai 3-in-1 bladblazer full starfull starfull starfull starempty star Voor een klein budget, beste keuze voor kleine tuinen en zuigt bladeren op en versnippert deze.
6 Powerplus POWXG4037 full starfull starfull starfull starempty star Ingebouwde versnipperaar, ruime afvalzak van 45 liter en 3000 Watt.
7 WOLF-Garten Elektrische bladblazer full starfull starfull starempty starempty star Versnipperfunctie, vermogen van 2600 W en redelijk geluidsniveau.
Over de auteur

Nelly Oudejans is als huismoeder erg thuis in de huis-, tuin- & keukenproducten. Zij verzorgt over het algemeen alle reviews over de producten die een relatie hebben met het huishouden, of gewoon alles in en rondom het huis. Daarnaast weet zij als moeder ook veel over baby's, aangezien ze zelf een kind heeft.

Alle artikelen van Nelly Oudejans
Nelly Oudejans - reviewify