Over Ons

Reviewify is de website waar u naartoe kunt gaan als u advies nodig heeft over het kopen van een bepaald product. Van online cursussen tot gaming muizen, wij vergelijken allerlei topproducten uit verschillende categorieën om het u zo makkelijk mogelijk te houden. Dat is namelijk ook ons doel, om de draad voor u door te knippen tijdens uw zoektocht naar het beste product.

Kunt u Reviewify vertrouwen?

Reviewify besteedt enorm veel tijd aan het onderzoeken, en analyseren van producten. Zo vergelijken wij bijvoorbeeld specificaties, klantreviews en kopen soms zelfs zelf de producten om te kijken welk product het beste is in prijs-kwaliteitsverhouding.

Het enige moment wanneer wij geld verdienen is als u een product aanschaft via één van de links op onze website. Wij accepteren daarnaast geen gratis producten van fabrikanten wat onze reviews compleet onafhankelijk maken.

Onze onderzoeksmethode

Wanneer u een product koopt zijn er veel dingen waar u op kunt letten. Wij voeren tijdens ons onderzoek de onderstaande acties uit om tot het beste eindresultaat te komen.

Productspecificaties vergelijken

klantreviews vergelijken bij reviewify

Dit is vaak waar wij het eerste naar kijken als we het beste product in een bepaalde categorie zoeken. Bij een horloge kan het bijvoorbeeld invloed hebben op de beoordeling of hij waterdicht is en u er gemakkelijk mee kunt douchen, en voor een gaming muis is het bijvoorbeeld belangrijk wat de DPI-mogelijkheden zijn.

Klantenreviews onderzoeken

Klanten zijn uiteindelijk de belangrijkste informatiebron om informatie te krijgen over een gekocht product. Zo zijn er bijvoorbeeld websites als HardwareInfo waar wij onze informatie vandaan halen, maar soms ook wel eens simpelweg bij de reviews van het product zelf op Amazon.

Onze belofte aan de bezoekers van Reviewify

Bij Reviewify streven wij ernaar om onze lezers een solide koopaanbeveling te doen. Wij verdienen een commissie als u een product koopt via de links op onze website. Wanneer u een aankoop maakt na het klikken op één van de links ontvangen wij een commissie over uw gehele winkelwagen, niet alleen het product waar u op hebt geklikt. 

Wij zullen ons best doen om u het beste advies te geven, aangezien wij graag willen dat u tevreden bent met het product en later nog eens bij ons terug komt.

Teamleden van Reviewify

Aangezien er verschillende categorieën worden behandeld op deze website, zijn er experts nodig voor iedere soort categorie om u van het beste advies te kunnen voorzien.

Nelly Oudejans

Nelly is een huismoeder die erg thuis is in de huis-, tuin– en keukenproducten. Zij verzorgt content in deze drie categorieën voor Reviewify, om de lezers goed productadvies te kunnen bieden.

Remco Bravenboer

Remco is afgestudeerd op Hbo-niveau als software engineer. Hij heeft de website van Reviewify gebouwd na het doen van onderzoek naar online shopping sinds COVID-19 en zorgt door middel van zijn technische kennis voor alle reviews uit de elektronica categorie. Naast Reviewify beheert hij ook een ander blog in zijn eentje genaamd Laptoid, waar hij gratis product- en probleemadvies geeft op het gebied van laptops.

Pieter Blom

Ex-gymleraar en sportfanaat. Met jarenlange ervaring in verschillende sporten zoals tennis en zwemmen verzorgt Pieter alle artikelen uit de categorie sport.

Maaike van der Maat

Maaike is een echte beauty-expert die u al het advies zal geven over uiterlijke verzorging.