3 Beste Wasmachineverhogers van 2021

Laatste update op 13-10-21 door Nelly Oudejans

Wasmachines maken de dagelijkse taak van het wassen van kleding een stuk makkelijker, maar om in een goede houding te werken zult u hem moeten ophogen. Hier komen wasmachineverhogers om de hoek kijken. Deze handige tool kan de wasmachine een stukje hoger zetten, waardoor u met een rechte rug bij uw wasmachine kan.

De beste wasmachine verhoger is voor iedereen verschillend, maar in ons onderzoek hebben wij ieder type bekeken om iedereen te kunnen helpen met het zoeken van een passende keuze.

Afbeelding Product Voordelen
#1 - beste keus
Hama Opbouwmeubel - de beste wasmachineverhoger
Universeel, geschikt tot 150kg en extra stevig door rubberen antislipvoetjes onder de poten. Bekijk prijs arrow right
#2 - premium keus
Nedco Verhoger met Lade
Maximaal gewicht van 150kg, gemaakt van staal en 61cm x 51cm (breedte/diepte). Bekijk prijs arrow right
#3 - goede keus
vidaXL Wasmachineverhoging
Stabiel frame, hoogte van 31 centimeter en voordelige keuze. Bekijk prijs arrow right
HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere wasmachineverhoger onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers wat onze reviews onafhankelijk houdt.

shopping cart 8 Producten Bekeken
clock 6 Uur Aan Onderzoek
review 44 Reviews Gelezen
thumbs up 3 Producten Gekozen

Bekijk hieronder onze review over de beste wasmachineverhoger

1. Hama Opbouwmeubel

Hama Opbouwmeubel
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Bij een wasmachineverhoger vinden wij de belangrijkste aspecten een acceptabele hoogte, stevig materiaal en opbergruimte onder de verhoger zelf.

De verhoger van Hama scoort goed op al deze punten. Hij heeft een hoogte van 40 centimeter waardoor u niet meer zo erg hoeft te bukken om de was in uw machine te stoppen.

Hij is gebouwd van metaal, waardoor hij erg stevig is - en zo ziet hij er ook zeker uit! Het is mogelijk om tot 150 kilogram op de verhoger te plaatsen, wat gelijk is aan een wasmachine met érg veel was!

Bekijk de Hama Opbouwmeubel bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Een wasmachineverhoger waar helemaal niets mis mee is. De ruimte onder de verhoger zelf is handig om bijvoorbeeld een stapel handdoeken op te bergen.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

2. Nedco Verhoger met Lade

Nedco Verhoger met Lade
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Net als de nummer één kan deze wasmachineverhoger een maximaal gewicht aan van 150kg. In plaats van een open opbergruimte heeft deze een ingebouwde lade, wat een iets luxere uitstraling biedt.

Bekijk de Nedco Verhoger met Lade bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Een mooie wasmachineverhoger, met een houten lade die genoeg ruimte biedt om uw wasmiddel e.d. in op te bergen.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

3. vidaXL Wasmachineverhoging

vidaXL Wasmachineverhoging
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Deze wasmachineverhoger van vidaXL kan worden gebruikt als u geen zin meer hebt om te bukken om kleding in of uit uw wasmachine te halen, wat altijd een vervelende klus is.

Hij kan wat minder gewicht aan dan de andere verhogers die wij eerder hebben benoemd, namelijk maar 100 kilogram. De gemiddelde wasmachine weegt ongeveer 75 kilogram, dus als hij niet helemaal propvol zit dan kunt u hem veilig gebruiken.

Verder bevat hij nog anti-slipkussentjes onder zijn pootjes en een stabiel frame.

Bekijk de vidaXL Wasmachineverhoging bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Iets minder sterk dan andere verhogers uit de test, maar alsnog een prima en stevig product met een hoogte van 30 centimeter.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

Belangrijke kenmerken van een wasmachineverhoger

Thuis de was doen kan gemakkelijker en comfortabeler worden gemaakt met een wasmachineverhoger. Wasmachineverhogers brengen wasmachines met een voorlader hoger van de grond, zodat u gemakkelijker bij de deur kunt om vuile kleren erin te doen of pas gewassen kleren op te halen.

De beste wasmachineverhoger moet passen bij uw lengte en de wasruimte in uw huis. Wij hebben hier alle kenmerken op een rijtje gezet die u over ze moet weten.

Type verhoger

Verhogers zijn er in verschillende vormen, afmetingen en uitvoeringen. Sommige hebben poten als korte tafeltjes die de wasmachine tot 50 cm van de vloer tillen, terwijl andere eruit zien als miniatuurkastjes die uw washok gelijk een fijne sfeer geven.

Enkele verhoger

Enkele verhogers hebben vier of meer afzonderlijke poten om de wasmachine te ondersteunen. Ze zijn er in verschillende hoogtes, zodat u er een wasmand onder kunt zetten.

Dubbele verhoger

Dubbele verhogers zijn qua vorm vergelijkbaar met enkele wasmachineverhogers. Ze hebben echter twee niveaus bovenop elkaar, waardoor er twee niveaus van opslagruimte ontstaan waar u meer wasmanden of wasmiddel kunt bewaren.

Kastmodel

Deze zijn vergelijkbaar met de enkele verhogers, maar ze hebben deuren en een bodemplaat. U kunt voorwerpen of een paar manden in het rek schuiven zonder dat ze direct de vloer raken - handig als extra opslagruimte!

Ingebouwd meubilair en andere opties

Hieronder vindt u handige opties die bij bepaalde wasmachineverhogers worden geleverd. De afmetingen kunnen variëren, afhankelijk van de fabrikant.

Opbergmand

Omdat verhogers niet-verstelbare afmetingen hebben, moeten mensen meestal een nieuwe wasmand kopen die in de planken of eronder past. Sommige wasmachineverhogers worden geleverd met op maat gemaakte opbergmanden, zodat u er niet langer zelf een hoeft te vinden die past.

Werkblad

Sommige verhogers worden geleverd in de vorm van kasten die de bodem, de zijkanten en de bovenkant van de wasmachine omsluiten. Achteraan zijn er gaten of uitsparingen om plaats te maken voor het netsnoer of de waterslang. Intussen kunt u de bovenkant gebruiken als tafeltje om kleren op te vouwen of als extra ruimte om een ventilator of luchtkoeler op te zetten.

Opberglade

In plaats van ruimte voor een opbergmand hebben andere modellen ingebouwde laden of deurtjes voor meer opbergruimte. Sommige hebben zelfs afsluitbare laden voor extra veiligheid.

Speciale opmerking over de afmetingen

Wasmachineverhogers zijn niet universeel compatibel met alle wasmachines en andere stapelbare verhogers, dus u moet hun afmetingen bekijken alvorens tot aankoop over te gaan. De beste wasmachineverhoger moet uw toestel stabiel kunnen opbergen, met precies de juiste ruimte aan de randen.

Veelgestelde vragen over een wasmachineverhoger

Vragen die wij vaak krijgen over het kiezen van de beste wasmachineverhoger hebben wij hieronder vermeld in een klein overzicht.

Wat voor wasmachineverhoger is het best?

Er is eigenlijk geen beste bij dit product. Iedereen houdt van andere eigenschappen, waardoor het een ingewikkeld product is om advies over te geven. De één wilt ruimte onder de verhoger voor een wasmand, terwijl de ander wilt dat er een soort kastje onder zit om handdoeken in op te bergen.

Welk merk wasmachineverhoger moet ik kiezen?

Er zijn voor dit product geen 'beste' merken, maar veel verschillende merken die maar één of twee verhogers op de markt hebben. U kunt het beste kijken naar de eigenschappen van ieder product om hier zelf een oordeel over te geven.

Hoe beoordelen jullie de beste wasmachineverhoger?

Om de best geteste wasmachineverhoger te bepalen beoordelen wij verschillende factoren van ieder product. Zo kijken wij onder andere naar reviews van klanten, functionaliteit, prijs en andere specifieke kenmerken. Deze factoren wegen wij met elkaar af om zo de beste koop te bepalen.

Samenvatting van het onderzoek

Tijdens dit onderzoek zijn er 8 producten bekeken waarvan er 3 als goede wasmachineverhoger uit de test zijn gekomen met als beste koop de Hama Opbouwmeubel. Hieronder is een overzichtelijke tabel de zien van de resultaten.

# Product Beoordeling Kenmerken
1 Hama Opbouwmeubel full starfull starfull starfull starfull star Stevig van metaal, hoogte van 40cm en universeel.
2 Nedco Verhoger met Lade full starfull starfull starfull starfull star Ruimte houten lade, maximaal gewicht van 150kg en gemaakt van staal.
3 vidaXL Wasmachineverhoging full starfull starfull starfull starempty star Geschikt tot 100 kilogram, anti-slipkussentjes (vloerbescherming) en stabiel frame.
Over de auteur

Nelly Oudejans is als huismoeder erg thuis in de huis-, tuin- & keukenproducten. Zij verzorgt over het algemeen alle reviews over de producten die een relatie hebben met het huishouden, of gewoon alles in en rondom het huis. Daarnaast weet zij als moeder ook veel over baby's, aangezien ze zelf een kind heeft.

Alle artikelen van Nelly Oudejans
Nelly Oudejans - reviewify