3 Beste Wasmachineverhogers van 2021

Wasmachines maken de dagelijkse taak van het wassen van kleding een stuk makkelijker, maar om in een goede houding te werken zult u hem moeten ophogen. Hier komen wasmachineverhogers om de hoek kijken. Deze handige tool kan de wasmachine een stukje hoger zetten, waardoor u met een rechte rug bij uw wasmachine kan.

De beste wasmachine verhoger is voor iedereen verschillend, maar in ons onderzoek hebben wij ieder type bekeken om iedereen te kunnen helpen met het zoeken van een passende keuze.

AfbeeldingProductVoordelen
#1 - beste keus
Hama Opbouwmeubel - de beste wasmachineverhoger
Universeel, geschikt tot 150kg en extra stevig door rubberen antislipvoetjes onder de poten. Bekijk prijs
#2 - premium keus
Nedco Verhoger met Lade
Maximaal gewicht van 150kg, gemaakt van staal en 61cm x 51cm (breedte/diepte). Bekijk prijs
#3 - goede keus
vidaXL Wasmachineverhoging
Stabiel frame, hoogte van 31 centimeter en voordelige keuze. Bekijk prijs
HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere wasmachineverhoger onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers wat onze reviews onafhankelijk houdt.

8 Producten Bekeken
6 Uur Aan Onderzoek
44 Reviews Gelezen
3 Producten Gekozen

  Bekijk hieronder onze review over de beste wasmachineverhoger

  1. Hama Opbouwmeubel

  Hama Opbouwmeubel
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Bij een wasmachineverhoger vinden wij de belangrijkste aspecten een acceptabele hoogte, stevig materiaal en opbergruimte onder de verhoger zelf.

  De verhoger van Hama scoort goed op al deze punten. Hij heeft een hoogte van 40 centimeter waardoor u niet meer zo erg hoeft te bukken om de was in uw machine te stoppen.

  Hij is gebouwd van metaal, waardoor hij erg stevig is - en zo ziet hij er ook zeker uit! Het is mogelijk om tot 150 kilogram op de verhoger te plaatsen, wat gelijk is aan een wasmachine met érg veel was!

  Ons oordeel

  Een wasmachineverhoger waar helemaal niets mis mee is. De ruimte onder de verhoger zelf is handig om bijvoorbeeld een stapel handdoeken op te bergen.

  Beoordeling van redacteur

  2. Nedco Verhoger met Lade

  Nedco Verhoger met Lade
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Net als de nummer één kan deze wasmachineverhoger een maximaal gewicht aan van 150kg. In plaats van een open opbergruimte heeft deze een ingebouwde lade, wat een iets luxere uitstraling biedt.

  Ons oordeel

  Een mooie wasmachineverhoger, met een houten lade die genoeg ruimte biedt om uw wasmiddel e.d. in op te bergen.

  Beoordeling van redacteur

  3. vidaXL Wasmachineverhoging

  vidaXL Wasmachineverhoging
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze wasmachineverhoger van vidaXL kan worden gebruikt als u geen zin meer hebt om te bukken om kleding in of uit uw wasmachine te halen, wat altijd een vervelende klus is.

  Hij kan wat minder gewicht aan dan de andere verhogers die wij eerder hebben benoemd, namelijk maar 100 kilogram. De gemiddelde wasmachine weegt ongeveer 75 kilogram, dus als hij niet helemaal propvol zit dan kunt u hem veilig gebruiken.

  Verder bevat hij nog anti-slipkussentjes onder zijn pootjes en een stabiel frame.

  Ons oordeel

  Iets minder sterk dan andere verhogers uit de test, maar alsnog een prima en stevig product met een hoogte van 30 centimeter.

  Beoordeling van redacteur

  Belangrijke kenmerken van een wasmachineverhoger

  Thuis de was doen kan gemakkelijker en comfortabeler worden gemaakt met een wasmachineverhoger. Wasmachineverhogers brengen wasmachines met een voorlader hoger van de grond, zodat u gemakkelijker bij de deur kunt om vuile kleren erin te doen of pas gewassen kleren op te halen.

  De beste wasmachineverhoger moet passen bij uw lengte en de wasruimte in uw huis. Wij hebben hier alle kenmerken op een rijtje gezet die u over ze moet weten.

  Type verhoger

  Verhogers zijn er in verschillende vormen, afmetingen en uitvoeringen. Sommige hebben poten als korte tafeltjes die de wasmachine tot 50 cm van de vloer tillen, terwijl andere eruit zien als miniatuurkastjes die uw washok gelijk een fijne sfeer geven.

  Enkele verhoger

  Enkele verhogers hebben vier of meer afzonderlijke poten om de wasmachine te ondersteunen. Ze zijn er in verschillende hoogtes, zodat u er een wasmand onder kunt zetten.

  Dubbele verhoger

  Dubbele verhogers zijn qua vorm vergelijkbaar met enkele wasmachineverhogers. Ze hebben echter twee niveaus bovenop elkaar, waardoor er twee niveaus van opslagruimte ontstaan waar u meer wasmanden of wasmiddel kunt bewaren.

  Kastmodel

  Deze zijn vergelijkbaar met de enkele verhogers, maar ze hebben deuren en een bodemplaat. U kunt voorwerpen of een paar manden in het rek schuiven zonder dat ze direct de vloer raken - handig als extra opslagruimte!

  Ingebouwd meubilair en andere opties

  Hieronder vindt u handige opties die bij bepaalde wasmachineverhogers worden geleverd. De afmetingen kunnen variëren, afhankelijk van de fabrikant.

  Opbergmand

  Omdat verhogers niet-verstelbare afmetingen hebben, moeten mensen meestal een nieuwe wasmand kopen die in de planken of eronder past. Sommige wasmachineverhogers worden geleverd met op maat gemaakte opbergmanden, zodat u er niet langer zelf een hoeft te vinden die past.

  Werkblad

  Sommige verhogers worden geleverd in de vorm van kasten die de bodem, de zijkanten en de bovenkant van de wasmachine omsluiten. Achteraan zijn er gaten of uitsparingen om plaats te maken voor het netsnoer of de waterslang. Intussen kunt u de bovenkant gebruiken als tafeltje om kleren op te vouwen of als extra ruimte om een ventilator of luchtkoeler op te zetten.

  Opberglade

  In plaats van ruimte voor een opbergmand hebben andere modellen ingebouwde laden of deurtjes voor meer opbergruimte. Sommige hebben zelfs afsluitbare laden voor extra veiligheid.

  Speciale opmerking over de afmetingen

  Wasmachineverhogers zijn niet universeel compatibel met alle wasmachines en andere stapelbare verhogers, dus u moet hun afmetingen bekijken alvorens tot aankoop over te gaan. De beste wasmachineverhoger moet uw toestel stabiel kunnen opbergen, met precies de juiste ruimte aan de randen.

  Veelgestelde vragen over een wasmachineverhoger

  Vragen die wij vaak krijgen over het kiezen van de beste wasmachineverhoger hebben wij hieronder vermeld in een klein overzicht.

  Wat voor wasmachineverhoger is het best?

  Er is eigenlijk geen beste bij dit product. Iedereen houdt van andere eigenschappen, waardoor het een ingewikkeld product is om advies over te geven. De één wilt ruimte onder de verhoger voor een wasmand, terwijl de ander wilt dat er een soort kastje onder zit om handdoeken in op te bergen.

  Welk merk wasmachineverhoger moet ik kiezen?

  Er zijn voor dit product geen 'beste' merken, maar veel verschillende merken die maar één of twee verhogers op de markt hebben. U kunt het beste kijken naar de eigenschappen van ieder product om hier zelf een oordeel over te geven.
  Over de auteur

  Nelly Oudejans is als huismoeder erg thuis in de huis-, tuin- & keukenproducten. Zij verzorgt over het algemeen alle reviews over de producten die een relatie hebben met het huishouden, of gewoon alles in en rondom het huis. Daarnaast weet zij als moeder ook veel over baby's, aangezien ze zelf een kind heeft.

  nelly oudejans - reviewify

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?
  3 Beste Wasmachineverhogers van 2021
  5 1 5 1
  0 / 5 5

  Your page rank: