7 Beste Stoomstrijkijzers van 2022

Laatste update op 27-05-22 door Nelly Oudejans

Een stoomstrijkijzer kan gebruikt worden om kleding die net uit de was komt kreukvrij te maken. Dit is natuurlijk geweldig, maar ieder product heeft ook zijn nadelen. Wij hebben de beste stoomstrijkijzers voor u onderzocht en op een rijtje gezet.

Afbeelding Product Voordelen
#1 - beste keus
Philips GC4909 - de beste stoomstrijkijzer
Makkelijk kalk verwijderen, sterk vermogen (3000 W) en stoomproductie van 55g/m. Bekijk prijs arrow right
#2 - premium keus
Philips EasySpeed GC1742
Vermogen van 2000 Watt, verschillende stoominstellingen en ingebouwde watersproeier. Bekijk prijs arrow right
#3 - goede keus
Braun TexStyle 3
Ruim waterreservoir, strijken met puntje en lang snoer van twee meter. Bekijk prijs arrow right
#4
Philips Azur GC4556
Voorkomt druppels water op kleding, ingebouwde kalkverwijderaar en opgewarmd in twee minuten. Bekijk prijs arrow right
#5
Tefal Easygliss FV3970
Beveiliging tegen oververhitting, snel klaar voor gebruik en meerdere warmtestanden. Bekijk prijs arrow right
#6
Philips GC4567
SteamGlide zool, 2600 Watt en mogelijkheid voor stoomstoot. Bekijk prijs arrow right
#7
Tristar ST-8300
Stoomproductie van 16 gram per minuut, verwijdert zelf kalkdeeltjes uit het water en snel opgewarmd. Bekijk prijs arrow right
HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere stoomstrijkijzer onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers wat onze reviews onafhankelijk houdt.

shopping cart 13 Producten Bekeken
clock 17 Uur Aan Onderzoek
review 86 Reviews Gelezen
thumbs up 7 Producten Gekozen

Bekijk hieronder onze review over de beste stoomstrijkijzer

1. Philips GC4909

Philips GC4909
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Allereerst is deze stoomstrijkijzer niet alleen door ons op plek één gezet, maar ook door de Consumentenbond.

Hij bevat een krachtig vermogen van wel 3000 Watt, waardoor hij snel opwarmt en het strijkproces versnelt. Daarnaast bevat hij een stoomproductie van bijna 60 gram per minuut, waardoor kreuken razendsnel verwijderd kunnen worden vergeleken met andere stoomstrijkijzers.

Daarnaast bespaart hij stroom doordat hij automatisch na twee minuten niets doen uit wordt geschakeld. Dit is ook erg gunstig voor de veiligheid van het product. Het waterreservoir van deze strijkijzer is 0,3 liter, waardoor u veel kleren met een volle tank kunt strijken.

Als u een stoomstrijkijzer zoekt die verticaal kan stomen dan kunt u ook bij de Philips GC4909 terecht. Daarnaast kan kalk ook erg gemakkelijk worden verwijderd uit dit apparaat.

Tot slot heeft hij een meedraaiend snoer waardoor u gemakkelijk kunt bewegen zonder dat dit voor problemen zorgt, en is het mogelijk om zelf het stoomniveau in te stellen via een klein knopje op het handvat.

Één klein nadeel wat terug komt in sommige reviews, is dat het product niet heel licht is. Als u er lang mee strijkt kan het een beetje zwaar worden, omdat hij ruim anderhalve kilogram weegt.

Bekijk de Philips GC4909 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Kalk verwijderen in 15 seconden, verticaal stomen, en zelf uw stoomniveau instellen - wat wilt u nog meer? De allerbeste stoomstrijkijzer is daarnaast ook nog eens te koop voor een schappelijke prijs.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

2. Philips EasySpeed GC1742

Philips EasySpeed GC1742
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Dit erg goedkope stoomstrijkijzer bevat alsnog vele goede functies voor de prijs. Hij kost namelijk maar een paar tientjes, en wij hadden van tevoren niet gedacht dat het product zelf alsnog zo goed zou zijn.

Hij bevat een speciale schuifknop. Deze zorgt voor duurzame stoomprestaties en zorgt ervoor dat uw strijkijzer langer mee kan, wat een groot voordeel is bij dit soort producten.

Voor hoe goedkoop hij is, heeft hij alsnog een redelijk groot waterreservoir. Er kan ruim 200 milliliter aan water in, waardoor u hem lang achter elkaar kunt gebruiken. Daarnaast is hij ook erg licht, hij weegt namelijk maar rond de 700 gram.

de grote zoolplaat van de easyspeed

Vergeleken met andere stoomstrijkijzers bevat deze een veel grotere zoolplaat. Dit zorgt ervoor dat u een groter strijkoppervlak hebt, waardoor u grotere stukken kleding tegelijkertijd kunt strijken.

Hij bevat een ingebouwde watersproeier. Deze nuttige extra functionaliteit zorgt ervoor dat het textiel gelijkmatig vochtig wordt gemaakt.

Het vermogen wat deze Philips stoomstrijkijzer kan gebruiken is 2000 Watt. Daarnaast bevat hij een stoomdruk van 25 gram per minuut, met een mogelijke stoomstoot van bijna 100 gram om de hardnekkigste kreuken uit uw kleding te kunnen halen.

Bekijk de Philips EasySpeed GC1742 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

U hoeft natuurlijk geen geavanceerde functies zoals verticaal stomen te verwachten van een strijkijzer dat net meer dan twintig euro kost, maar voor het geld is dit één van de beste stoomstrijkijzers die u kunt kiezen.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

3. Braun TexStyle 3

Braun TexStyle 3
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Op het eerste gezicht een klein beetje een vrouwelijke kleur, maar hij is ook geschikt voor mannen - maak jullie maar geen zorgen! ;-)

Het vermogen van 2300 Watt maakt deze Braun stoomstrijkijzer erg krachtig. De stoomafgifte van het apparaat kunt u zelf instellen tussen nul en 45 gram per minuut, erg handig voor verschillende soorten kleding dus!

Nog een groot voordeel aan deze strijkijzer is dat hij binnen iets meer dan 30 seconden geheel is opgewarmd en daarna al gelijk klaar is voor gebruik. Het waterreservoir kan een maximale inhoud bevatten van ongeveer 275 milliliter, waardoor u na het opwarmen lang achter elkaar kunt strijken.

Ook lastig te strijken plekjes kunnen kreukvrij worden gemaakt door middel van de driehoekige punt. Daarnaast bevat hij een snoer van twee meter waardoor u alle ruimte hebt.

Het enige nadeel dat wij tegen zijn gekomen is dat hij niet automatisch uit wordt geschakeld, maar daar gaan wij geen minpunten voor rekenen.

Bekijk de Braun TexStyle 3 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Niet alleen Philips heeft goede stoomstrijkijzers, want Braun kan er ook wat van. Dit product heeft een schappelijke prijs en bevat alle kenmerken die een goed strijkijzer moet bevatten.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

4. Philips Azur GC4556

Philips Azur GC4556
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Op plek vier ook weer een stoomstrijkijzer van Philips - we kunnen er gewoon niet om heen aangezien ze veel geweldige producten op dit gebied produceren.

Allereerst willen wij laten weten dat kalk verwijderen nog nooit zo makkelijk is geweest. U hoeft geen soda of azijn meer te gebruiken, aangezien hij een ingebouwd systeem bevat dat de kalk in iets meer dan tien tellen kan verwijderen.

Met zijn 2500 Watt is hij opgewarmd in minder dan 2 minuten en kan hij krachtige stoomstoten geven indien hardnekkige kreuken wat lastiger weggaan. De continue stoom wordt daarnaast geproduceerd met ongeveer 50 gram per minuut waardoor de gemiddelde kreuk ook zonder moeite verwijderd kan worden.

Hij bevat een speciale zoolplaat genaamd SteamGlide Plus waardoor hij soepel over uw kleding glijdt, en erg makkelijk schoon te maken is.

Tot slot heeft hij een snoer van twee meter, en een handige druppelstop waardoor er geen hete waterdruppels op uw kleding terecht kan komen.

Helaas heeft de Philips Azur GC4556 wel een paar kleine nadelen:

  • Verticaal stomen is niet mogelijk.
  • Temperatuur moet handmatig worden ingesteld (geen OptimalTemp).

Bekijk de Philips Azur GC4556 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Een geweldige middenklasse stoomstrijkijzer. Hij bevat goede functies waardoor u zelfs de hardnekkigste kreuken gemakkelijk uit uw kleding kunt halen.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

5. Tefal Easygliss FV3970

Tefal Easygliss FV3970
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Het stoomstrijkijzer van Tefal bevat een vermogen van 2400 Watt. Dit zorgt ervoor dat hij snel wordt opgewarmd (binnen maar twee minuten) en een sterke afgifte van zijn stoom.

De stoomafgifte gaat tot wel 35 gram per minuut met een stoomstoot van 150 gram, wat redelijk is voor een middenklasse strijkijzer. De temperatuur van het strijkijzer kan daarnaast ingesteld worden op één van zijn drie standen.

Het zelfreinigende antikalksysteem zorgt ervoor dat u niet zelf uw apparaat hoeft schoon te maken, aangezien hij dit zelf kan. Daarnaast is het ook mogelijk om verticaal te strijken met dit product.

razendsnel strijken met de speciale strijkzool

De speciale strijkzool van de Tefal Easygliss FV3970 wordt ook wel Durilium AirGlide genoemd, welke bekend staat als de #1 als het gaat om glijvermogen in stoomstrijkijzers.

Tot slot bevat hij nog een aantal handigheden, zoals een indicator van het waterniveau, en beveiliging tegen oververhitten.

Bekijk de Tefal Easygliss FV3970 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Deze stoomstrijkijzer van Tefal is een geweldige keuze als u op zoek bent naar één van de beste middenklasse producten. Qua prijs valt hij erg mee, en hij bevat toch erg goede specificaties en mogelijkheden.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

6. Philips GC4567

Philips GC4567
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Het eerste grote voordeel aan dit stoomstrijkijzer is dat hij, net als vele anderen uit ons onderzoek, een mogelijkheid bevat om met een druk op de knop kalkvrij gemaakt te worden.

De Philips GC4567 bevat een vermogen van 2600 Watt. Dit zorgt ervoor dat hij binnen enkele minuten op de juiste temperatuur zit om vervolgens gelijk te kunnen worden gebruikt. Ook zorgt dit ervoor dat hij geweldige strijkresultaten kan behalen, vergeleken met modellen die een lager vermogen hebben.

Net als de Azur GC4556 bevat ook deze de SteamGlide zoolplaat die er voor zorgt dat hij krasvrij blijft en soepel over kleding kan glijden.

De continue stoom die hij kan bieden gaat tot 50 gram per minuut. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een stoomstoot te geven tot wel 250 gram, om zo kreuken die u echt niet uit uw kleding krijgt toch te kunnen verwijderen.

Bekijk de Philips GC4567 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Geweldige stoomstrijkijzer met een prachtig design (Ik ben zelf echt fan van de kleuren!). Een combinatie van zijn prijs, goede specificaties en stevig materiaal geeft hem een verdiende zesde plek in ons onderzoek naar de beste strijkijzer.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

7. Tristar ST-8300

Tristar ST-8300
KLIK HIER VOOR DE PRIJS arrow right
Bekijk Hier Klantreviews »

Deze budget stoomstrijkijzer is al voor minder dan twee tientjes te koop, en bevat toch goede basisfunctionaliteiten. Het merk staat bekend om goedkope producten die toch kwalitatief zijn, welke wij al vaker in andere onderzoeken hebben besproken.

Hij bevat een vermogen van 2000 Watt die er voor zorgt dat hij snel is opgewarmd, en beschikt over een keramische zool die erg glad over uw kleding kan glijden om zo vervelende kreuken er uit te halen.

De stoomproductie van deze strijkijzer is niet hoog, namelijk maar 16 gram per minuut wat een stuk lager is dan vergelijkbare apparaten. Toch heeft hij nog wel een automatische zelfreinigingsfunctie, wat wij niet verwacht hadden voor deze prijs.

Bekijk de Tristar ST-8300 bij onderstaande shops.

Ons oordeel

Jullie hadden het waarschijnlijk niet verwacht, maar er kwam toch nog een ander merk met een voldoende uit ons onderzoek! Het is dan wel geen topper, maar toch een mooi product voor een erg goedkope prijs.

Beoordeling van redacteur
full starfull starfull starfull starfull star

Kenmerken van de beste stoomstrijkijzers voor kleding

Veel mensen geven de voorkeur aan het gebruik van stoomstrijkijzers boven het gebruik van traditionele kledingstrijkijzers bij het aanpakken van vouwen in hun garderobe. Als u kledingstukken snel wilt bijwerken dan is er een stoomstrijkijzer dat aan uw wensen voldoet.

meisje die stoomstrijkijzer gebruikt

We hebben alle functies die u moet weten over dit huishoudapparaat in elkaar gezet. Voor- en nadelen die specifiek zijn voor elke functie zijn opgenomen wanneer dat van toepassing is.

Capaciteit van de watertank

Het volume van het waterreservoir bepaalt hoe lang de strijkijzer stoom kan afgeven. De capaciteit varieert van 0,5 tot 2,0 liter, waarbij de kleintjes 15-20 minuten per keer kunnen stomen.

Afhankelijk van het model kan dit enigszins variëren, maar de meeste stoomstrijkijzers kunnen 30-40 minuten per liter stoom afgeven. Als u te maken heeft met een grote hoeveelheid kleding, zijn er modellen die zijn uitgerust met 2,5-liter tanks of groter.

Afneembare watertank

De meeste units worden geleverd met afneembare watertanks. Dit maakt het bijvullen gemakkelijk zonder dat u de hele unit naar de kraan hoeft te brengen. De meeste stoomstrijkijzers hebben een zekere mate van waterbescherming, maar de afneembare tanks helpen de elektronische onderdelen te beschermen tegen stromend water.

Houd er rekening mee dat er zich kalkafzetting kan vormen in het reservoir, aan de onderkant van de strijkijzerplaat of bij de stoomgaten. Het wordt aanbevolen om gedestilleerd water te gebruiken om kalkvorming te voorkomen.

Continu bijvullen

Het kan lastig zijn als uw strijkijzer een klein reservoir heeft dat elke 5-10 minuten moet worden bijgevuld. Het continu bijvullen van modellen kan dat probleem oplossen. Deze hebben een zware, geïsoleerde slang die het handstrijkijzer verbindt met het reservoir op de vloer.

Het reservoir is rechtstreeks op de stoomgenerator van het apparaat gemonteerd. De opstelling kan uw beweging beperken, maar de meeste modellen verhelpen dat met slangen die langer zijn dan 2,0 meter.

Verticaal strijken

Dit is een essentieel kenmerk, vooral als het gaat om delicate stoffen als zijde en chiffon. Dergelijke materialen kunnen gemakkelijk beschadigd raken als u druk uitoefent en de zool van een heet strijkijzer gebruikt. Er zijn stoomstrijkijzers die u verticaal kunt gebruiken terwijl het kledingstuk op een hanger ligt.

verticaal strijken

Bij normaal strijken wordt gebruik gemaakt van geleidende warmteoverdracht tussen de strijkijzerplaat en de stof. Dit kan ervoor zorgen dat de kleuren vervagen of zelfs dat sommige kledingstukken en bedrukkingen smelten. Stoomstrijkijzers geven waterdamp af om de stof indirect te verwarmen, waardoor deze wordt beschermd tegen beschadigingen en u zonder strijkplank kunt werken.

Uiteinde dat stoom afgeeft

Veel modellen hebben een uiteinde die u in staat stelt om de kledingstukken efficiënter te strijken. Met deze functie kan een strijkijzer op het puntje van het strijkijzer stoom afgeven. Het maakt het makkelijker om hardere plekken te strijken, zoals manchetten, kragen van hemden en de ruimte tussen de knopen.

Alles-in-één sets

Er zijn modellen die op de markt worden gebracht als "strijksystemen" omdat ze worden geleverd als een set van een plat strijkijzer, een stoomoven en een strijkplank. Ze zijn meestal opvouwbaar en voorzien van wieltjes om ze op te bergen. Ook de grootste watertanks voor een stomer zijn op deze modellen te vinden.

Alles-in-één sets zijn aan te bevelen als u voldoende ruimte heeft, omdat ze veel ruimte in beslag kunnen nemen. Ze zijn ook zwaarder en duurder dan de meeste handhelds.

Vermogen

Het vermogen van een ijzeren stomer wordt uitgedrukt in watt (W). Wattage bepaalt de maximale temperatuurinstelling van het apparaat en hoe snel het opwarmt. Er zijn lichte apparaten die minder dan 500 Watt kunnen gebruiken, terwijl de krachtigere apparaten werken met 1000-1500 Watt. Een hoger wattage betekent dat het apparaat vrijwel direct na het kiezen van een instelling stoom kan produceren.

Automatische uitschakeling

Automatische uitschakeling is een energiebesparende en veiligheidsfunctie die bij de meeste modellen wordt geleverd. Stoomstrijkijzers worden meestal uitgeschakeld als ze 5 minuten lang rechtop blijven staan. Dit is handig voor het geval u haast heeft om een shirt bij te werken en bent vergeten het apparaat uit te schakelen.

Dit kan nadelig zijn voor gebruikers die vaak kledingstukken in grote hoeveelheden strijken. Als ze halverwege 5 minuten een andere taak uitvoeren, moeten ze wachten tot het apparaat weer opwarmt voor de resterende kleding.

Energiezuinige modus

Veel modellen hebben ook een eco-modus die met één knop kan worden geactiveerd. Dit verlaagt het stroomverbruik met 15-20%, maar vermindert ook het stoom wat hij kan produceren. Dit is ideaal bij het strijken van veel lichte stoffen die minder warmte nodig hebben om recht te trekken.

Sproeifunctie

Een fijne nevelspray is vooral handig voor het rechtzetten van hardere vouwen. Het toegevoegde vocht kan de stof ontspannen en de stof ontvankelijker maken voor warmte uit het strijkijzer.

Druppelstop

Oudere modellen druppelen onbedoeld water uit hun gaten in plaats van stoom te stralen als ze nog niet warm genoeg zijn. Dit kan vooral een probleem zijn als u van plan bent het kledingstuk meteen te dragen. Gelukkig zijn de meeste nieuwere modellen voorzien van een druppelbescherming die alleen stoom doorlaat en geen vloeibaar water.

Gewicht

Het is belangrijk om rekening te houden met het gewicht als u van plan bent om veel kleding vaak te strijken en de belasting van uw handen te verminderen. Sommige eenheden kunnen zo licht zijn als 0,5 kg, terwijl het gemiddelde gewicht van de meeste modellen 0,75 kg is. Een lichtgewicht apparaat is ook goed als u veel met het apparaat en uw zakelijke kleding reist. Een mogelijke inruil is vermogen, omdat lichtere eenheden meestal een lager wattage hebben.

Digitale temperatuur- en stofkeuzeschakelaar

Zelfs bij gebruik van stoom zijn er delicate stoffen die bij hoge temperaturen negatief kunnen reageren. Overstomen kan ook de naden van bepaalde jassen blazen. Er zijn modellen waarbij u kunt kiezen uit vooringestelde instellingen op basis van het type doek, zoals nylon of acryl. Het apparaat laat automatisch stoom ontsnappen bij een gecontroleerde temperatuur die overeenkomt met de stof.

Lange koord en draadloze modellen

De meeste modellen worden geleverd met een 2 m. lange voedingskabel. U kunt gaan voor stoomstrijkijzers met snoeren die 3-5 m. lang zijn voor extra mobiliteit in het geval dat uw stopcontact ver van uw strijkplank is verwijderd.

Als u tijdens het strijken volledig mobiel wilt zijn, zijn er enkele high-end snoerloze apparaten die op oplaadbare batterijen kunnen werken. Deze modellen zijn echter zeldzaam en u moet ervoor zorgen dat de batterij volledig is opgeladen voor ongeveer 30-45 minuten gebruik.

Slangbescherming

De meeste slangen van stoomstrijkijzers zijn gemaakt van zwaar materiaal met een schroefdraadcoating. Herhaalde bewegingen en draaibewegingen kunnen echter slijtage veroorzaken, vooral langs de verbindingspunten. Deze eigenschap wordt vaak over het hoofd gezien, maar een stevige metalen spoel aan de basis van de slang kan deze beschermen tegen beschadigingen.

Veiligheidsslot en kabelopslag

Deze functie is ideaal als u verwacht uw stoomstrijkijzer veel te verplaatsen. Het strijkijzer wordt met de stoomgenerator op zijn plaats vergrendeld, zodat u het vóór de opslag kunt laten afkoelen. Door het vergrendelmechanisme kunt u het apparaat ook bij de stoomgenerator dragen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het strijkijzer eraf valt.

De stoomgenerator heeft meestal een compartiment of een haak waar u het netsnoer netjes kunt opbergen. Sommige modellen worden geleverd met intrekbare snoeren om het strijkijzer gemakkelijker op te bergen.

Veelgestelde vragen over een stoomstrijkijzer

Heeft u nog vragen over stoomstrijkijzers? Wij hebben hieronder een aantal van de meest gestelde vragen onder elkaar gezet.

Kan een stoomstrijkijzer worden gebruikt zonder water?

Ja, dit is mogelijk. Als u uw stoomstrijkijzer als een gewone droge strijkijzer wilt gebruiken kunt u het water dat er in zit legen, of hem instellen op de droge stand indien hij deze bevat. Dit is verschillend per product.

Wat moet ik doen als er water lekt?

Wanneer dit gebeurt kan het zijn dat u de temperatuur te laag hebt staan. Als dit het geval is dan is de ijzer niet heet genoeg om het water om te zetten in stoom, en zal er water gaan lekken.

Hoe maak ik de binnenkant van een stoomstrijkijzer schoon?

Allereerst maakt u een mengseltje van 25% azijn en 75% gedestilleerd water. Steek de strijkijzer in het stopcontact en zet hem op de stoomfunctie. Laat hem ongeveer 3 á 5 minuten warm worden zodat hij klaar is voor gebruik. Druk vervolgens op het knopje om hem te laten stomen tot er stoom uit komt. Herhaal dit een aantal keren om hem goed schoon te maken.

Hoe kan ik de onderkant van mijn strijkijzer schoonmaken?

Dit is een stuk makkelijker dan het schoonmaken van de binnenkant. Het enige wat u hoeft te doen, is een mengseltje maken van keukenzout en water. Vervolgens kan u met dit mengseltje de onderkant schoonmaken door een zachte borstel of doekje te gebruiken.

Hoe beoordelen jullie de beste stoomstrijkijzer?

Om de best geteste stoomstrijkijzer te bepalen beoordelen wij verschillende factoren van ieder product. Zo kijken wij onder andere naar reviews van klanten, functionaliteit, prijs en andere specifieke kenmerken. Deze factoren wegen wij met elkaar af om zo de beste koop te bepalen.

Samenvatting van het onderzoek

Tijdens dit onderzoek zijn er 13 producten bekeken waarvan er 7 als goede stoomstrijkijzer uit de test zijn gekomen met als beste koop de Philips GC4909. Hieronder is een overzichtelijke tabel de zien van de resultaten.

# Product Beoordeling Kenmerken
1 Philips GC4909 full starfull starfull starfull starfull star Verticaal stomen, zelf stoomniveau instellen en meedraaiend snoer.
2 Philips EasySpeed GC1742 full starfull starfull starfull starfull star Budget keuze, handig indicatielampje en grote vulopening.
3 Braun TexStyle 3 full starfull starfull starfull starfull star Krachtig vermogen, unieke kleur en warm in 30 seconden.
4 Philips Azur GC4556 full starfull starfull starfull starempty star SteamGlide Plus, 2500 Watt en voorkomt druppels water op kleding.
5 Tefal Easygliss FV3970 full starfull starfull starfull starempty star Durilium AirGlide, verticaal strijken en beveiliging tegen oververhitting.
6 Philips GC4567 full starfull starfull starfull starempty star Snel op temperatuur, automatische ontkalkfunctie en hoge continue stoom.
7 Tristar ST-8300 full starfull starfull starempty starempty star Extra gladde zool, stoomproductie van 16 gram per minuut en verwijdert zelf kalkdeeltjes uit het water.
Over de auteur

Nelly Oudejans is als huismoeder erg thuis in de huis-, tuin- & keukenproducten. Zij verzorgt over het algemeen alle reviews over de producten die een relatie hebben met het huishouden, of gewoon alles in en rondom het huis. Daarnaast weet zij als moeder ook veel over baby's, aangezien ze zelf een kind heeft.

Alle artikelen van Nelly Oudejans
Nelly Oudejans - reviewify
-->