6 Beste Naaimachines voor Beginners van 2020

 • 21 verschillende steken.
 • Betrouwbaar merk.
 • Makkelijk programma's kiezen.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS
 • Automatisch draad inrijgen.
 • Vastzetten van snelheid.
 • 1000 steken per minuut.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS
 • Naaimachine voor kinderen.
 • Achteruit naaien mogelijk.
 • DVD met simpele projecten.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS

Een naaimachine kan voor allerlei klusjes worden gebruikt zoals het repareren van kleine gaatjes in kleding, maar u kunt er zelfs uw eigen winterjas mee maken. De opties zijn eindeloos, maar daarom is het als u net begint met naaien vaak lastig om een goede machine te kiezen. Dit is de reden dat wij onderzoek hebben gedaan naar de beste naaimachine voor de beginner, zodat u verzekerd bent van een goede machine en gemakkelijk aan de slag kunt.

HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere naaimachine voor beginners onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers.

13 Producten Bekeken
19 Uur Aan Onderzoek
72 Reviews Gelezen
6 Producten Gekozen

  Bekijk hieronder de beste naaimachine voor beginners

  1. Singer Talent 3321

  Singer Talent 3321
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze mechanische naaimachine voor beginners van Singer, wat het merk is van bijna alle goede machines op de markt, zorgt voor een goede start als u net begint met deze nieuwe hobby.

  Hij bevat ongeveer twintig verschillende steekprogramma's, waardoor de beginner er prima zijn of haar weg mee op kan. Wanneer u begint met simpele projectjes kan deze naaimachine u binnen de kortste periode een expert maken op het gebied van naaien.

  Deze naaimachine bevat een keuzewiel dat aan de zijkant zit (zie bovenstaande foto), waarmee het erg gemakkelijk is om een programma in te kunnen stellen. Het inrijgen van de garen is ook een fluitje van een cent, zelfs voor een beginner.

  Ons oordeel

  Volgens feedback van beginners op het internet is dit dé perfecte machine om mee te beginnen. Als u deze machine combineert met verschillende afbeeldingen en video's op het internet met simpele projectjes dan bent u binnen een mum van tijd een expert in deze hobby.

  Beoordeling van redacteur

  2. Singer 4432

  Singer 4432
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze naaimachine, in een wat andere kleur (die ik erg mooi vind), bevat een stevige motor en een aantal verschillen van de Talent 3321.

  Dit apparaat bevat de mogelijkheid om automatisch uw draad in te rijgen, wat een enorm voordeel is. Als beginner kan dit een erg vervelende klus zijn aangezien het allemaal erg krap en precies steekt.

  Daarnaast bevat de Singer 4432 ook een automatisch instelbare snelheid, zodat u accuraat dezelfde snelheid kunt behouden in plaats van dat u deze handmatig vast moet houden voor een goed resultaat.

  Met de tweelingnaald die geplaatst kan worden in de naaimachine kunt u twee stiksels evenwijdig in één keer naaien. Dit zorgt ervoor dat u nog sneller naait, indien u dit nodig hebt.

  Ons oordeel

  Net als de nummer één is de Singer 4432 een goede keuze als u als beginner de beste naaimachine zoekt. Vooral de elektronisch instelbare snelheid en de hulp met het inrijgen van de draad is een groot voordeel aangezien dit als beginner de lastigste taken zijn om voor elkaar te krijgen.

  Beoordeling van redacteur

  3. Brother Little Angel KD144s

  Brother Little Angel KD144s
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Speciaal voor de jongere generatie die net begint heeft Brother een naaimachine uitgebracht.

  Hij is speciaal gemaakt voor kinderen, maar bevat verder geen hele geavanceerder functies. De prijs is ook aan de lage kant, dus dat is daarom ook te verwachten.

  Een leuke functie die deze naaimachine bevat is een achteruit-naaifunctie, waardoor het mogelijk is om ineens te switchen tegen de richting in. Daarnaast wordt er een DVD meegeleverd waarop de beste beginnersprojecten te vinden zijn die uw kind met gemak kan naaien.

  meegeleverde accessoires

  Er worden ook drie frontplaatjes meegeleverd, zodat uw kind gemakkelijk zelf het ontwerp kan bepalen. Daarnaast zit er ook een beschermbeugel bij om uw kind te beschermen voor de naald (veiligheid voor alles!).

  Ons oordeel

  Bent u zelf een fanatieke naaister? Misschien lijkt het u leuk om uw kind het ook te leren, zodat hij of zij bijvoorbeeld hun eigen sokken kunnen maken. De Brother Little Angel KD144s is een apparaat dat makkelijk te besturen is; een geweldig instapmodel.

  Beoordeling van redacteur

  4. Singer Simple 3210

  Singer Simple 3210
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  De naam van de Singer Simple 3210 zegt het al; het is een simpele naaimachine wat betekent dat het perfect te gebruiken is voor de beginner in het vak.

  Hij bevat een vermogen van 85 Watt en heeft 10 verschillende steken die u kunt gebruiken. Als beginner kunt u beginnen door de eenvoudige steken te gebruiken, waarna u voor moeilijkere projecten de laatste van de 10 kunt uitproberen.

  Hij is wat goedkoper dan de nummer één en twee, waardoor hij geen geavanceerde toevoegingen bevat zoals de mogelijkheid voor een automatische naaldstop of een automatische draadinrijger.

  Bij het gebruik van lichte stoffen is de naald van deze machine erg goed om er door te stikken. Voor een dikkere stof (zoals bijvoorbeeld voor een gordijn) heeft u wel een andere naald nodig, maar die is gelukkig erg makkelijk te vervangen.

  Nog een leuk voordeel, is dat het ook geen enkel probleem is om de naaimachine te gebruiken als het wat donkerder is. Hij bevat een ingebouwd lampje waardoor u prima kunt zien wat u aan het doen bent.

  Ons oordeel

  Niet de allerbeste naaimachine, maar u iets minder wilt uitgeven dan is dit een goede keuze in plaats van de Singer op nummer één of twee. Hij bevat alsnog goede eigenschappen en als u de juiste naald gebruikt werkt hij erg goed met verschillende soorten stof.

  Beoordeling van redacteur

  5. Singer Promise F1412

  Singer Promise F1412
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  De Singer Promise F1412 is een erg beginnersvriendelijke naaimachine, aangezien hij niet heel veel verschillende opties heeft maar wel de basisfuncties van een solide naaimachine bevat.

  Vergeleken met de andere naaimachines die wij hebben bekeken bevat hij niet veel verschillende basissteken, namelijk maar zes. De steeklengte en breedte zijn beide variabel, en u kunt gemakkelijk de draad er in krijgen met de automatische rijger; een geweldige optie.

  Volgens de klanten die dit product hebben besteld is het een echte aanrader. Er wordt over het algemeen verteld dat de steken prachtig en gelijkmatig zijn, en dat de automatische inrijgmogelijkheid het gebruik erg makkelijk maken.

  Ons oordeel

  Niet de beste, maar zeker een fijne naaimachine die u als beginner kunt kiezen. Hij is makkelijk te bedienen, bevat een aantal basissteken waar u uw eerste projectjes mee kunt doen, en u kunt het draad er makkelijk in rijgen. Pak een YouTube video erbij met een leuk project, en u kunt gelijk aan de slag!

  Beoordeling van redacteur

  6. Singer HD 4423

  Singer HD 4423
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  De Singer HD 4423 bevat 23 verschillende steken, en geavanceerde functies; niet voor de échte beginner weggelegd. Als dit uw eerste naaimachine is, dan raden wij deze in eerste instantie niet aan.

  Met de regelbare naaivoetdruk kunt u gemakkelijk zelf de afstand bepalen tussen de naaivoet en het naaioppervlak. Daarnaast kunt u gemakkelijk de draad inrijgen met het automatische mechanisme dat in deze mechanische naaimachine ingebouwd zit.

  Ons oordeel

  We hebben getwijfeld of we deze naaimachine in onze lijst zouden opnemen. Dit komt omdat het een topproduct is, alleen hij is net wat te uitgebreid om te gebruiken door de echte beginner. Als u al wel wat ervaring hebt kunt u hem wel overwegen.

  Beoordeling van redacteur

  Criteria voor het kiezen van de beste naaimachine als beginner

  Als u wilt beginnen leren om te naaien dan is het natuurlijk logisch dat u totaal geen idee hebt waar u op moet letten tijdens het kiezen van de beste naaimachine uit de test. Gelukkig hebben wij een aantal criteria voor u gevonden die uw keuze kunnen beïnvloeden.

  Wat voor soort naaimachine zoekt u?

  Wanneer u online kijkt naar naaimachines, dan zult u een aantal verschillende soorten apparaten tegen komen.

  Elektrische naaimachine

  Elektrische naaimachines werken erg gemakkelijk, bij de meeste is het een kwestie van de stekker in het stopcontact stoppen en u kunt beginnen. De elektronische motor in deze machine zorgt ervoor dat de katrol aan de bovenkant van het apparaat beweegt.

  Mechanische naaimachine

  Naast de elektrische naaimachine, is de mechanische versie een product dat ook vaak wordt gebruikt. Deze werkt op een soortgelijke manier. Het nadeel aan een mechanische is dat u de steken en andere functies met de hand moet instellen, wat vaak wat lastiger is in gebruik.

  Handnaaimachine

  Een handnaaimachine is een klein apparaat die, u raad het al, met één hand vast te houden is. Deze is gelimiteerd en wordt vaak alleen gebruikt voor het repareren van kleding.

  Lockmachine

  Een lockmachine werkt door af te snijden, af te werken en in elkaar te stikken in een enkele handeling. Deze zijn geavanceerd, en raden wij als beginner niet gelijk aan om aan te schaffen.

  Welk type stof gaat u gebruiken?

  Niet iedere naaimachine is geschikt voor ieder type stof dat gebruikt kan worden. Wilt u gordijnen maken? Dan moet u een andere naaimachine kiezen als wanneer u alleen gebruik gaat maken van dun stof. Bekijk dus eerst waar u hem voor gaat gebruiken, voordat u de verkeerde kiest en vervolgens erg gelimiteerd bent.

  Vermogen

  Naaimachines bestaan er in vele verschillende soorten vermogen. Als beginner, zouden wij u aanraden om niet gelijk een naaimachine te kopen met heel veel vermogen, omdat dit lastiger te controleren kan zijn. Als u een naaimachine kiest met een vermogen tussen de 50 en 200 Watt dan zit u als beginner goed.

  Aantal steken

  Een naaimachine kan een verschillend aantal en soorten steken bevatten. Denk hierbij aan stiksteken, zigzagsteken en knoopsgatsteken. Er bestaan zelfs naaimachines met meer dan 50 steken, dus in principe zijn er eindeloos veel mogelijkheden en is het een belangrijk punt om naar te kijken om de beste te kiezen.

  Extra handige mogelijkheden

  Als u net wat meer zoekt, dan bestaan er goede naaimachines met een aantal extra mogelijkheden.

  Tweelingnaald

  Wanneer u een naaimachine aanschaft met een tweelingnaald er in, dan heeft u ook twee klosjes garen nodig. Het zijn eigenlijk twee naalden die bovenin bij elkaar komen, waardoor u tegelijkertijd twee stiksels naast elkaar kunt hebben. Als dit iets is wat u van plan bent, dan kan het u veel tijd besparen door er op te letten of de naaimachine die u op het oog hebt een optie voor een tweelingnaald bevat.

  Automatisch draad in- of afrijgen

  Het kan soms vervelend zijn om handmatig het draad in te rijgen (of af te rijgen). Als beginner is de mogelijkheid om dit automatisch te laten doen is een geweldige uitkomst, en wij raden aan om hier zeker naar te kijken in uw zoektocht naar de beste naaimachine.

  Aanschuiftafel

  Een ingebouwde aanschuiftafel zorgt ervoor dat u deze niet zelf nog eens erbij moet bestellen. Hier legt u vaak uw kleding op en wordt ervoor gezorgd dat u preciezer kunt naaien. Het naaien zonder een aanschuiftafel is haast onmogelijk.

  Voor- en nadelen van het bezitten van een naaimachine

  Met een naaimachine kunt u veel doen, van kleding repareren tot zelf kleding maken. Er bestaan een aantal voor- en nadelen (waar zelfs de beste naaimachines voor beginners aan voldoen) die wij nu zullen bespreken.

  Voordelen

  • Als u zelf in het bezit bent van een naaimachine dan kunt u kleding maken die in geen enkele winkel te koop is. Het is dus een goede aankoop als u interesse heeft om er uniek bij te lopen.
  • Naast kleding kunt u er nog veel meer mee maken, zoals gordijnen, andere huisdecoratie of zelfs een hoes voor de tablet van uw kind. U kunt het in principe zo gek maken als u zelf wilt.
  • De meeste naaimachines hebben een mooie uitstraling, waardoor het ook gelijk een unieke toevoeging is aan uw kamer.
  • U kunt uw naaimachine overal mee naar toe nemen. Zelfs op een camping is het een leuk vermaak als u in de buurt kunt zijn van een stopcontact.
  • De enige dure investering is het apparaat zelf, aangezien de stof vaak in grote aantallen voor een lage prijs kan worden ingekocht.

  Nadelen

  • Aangezien u waarschijnlijk een beginner bent als het om naaien gaat, is het een hobby die niet binnen enkele seconden te leren valt. Goed omgaan met een naaimachine kost tijd, en wij raden u aan om te beginnen met makkelijke naaiprojectjes te beginnen.
  • U zult waarschijnlijk een obsessie krijgen met het vinden van de mooiste stukken stof voor uw projecten.
  • Het kopen van kleding is goedkoper dan wanneer u het zelf maakt, omdat de prijs van de stof erg kan oplopen als u bijvoorbeeld een gehele trui wilt naaien.
  • U zult er geen plezier mee hebben als u niet houdt van uw eigen spullen maken, aangezien het al meerdere uren kost om een simpel t-shirt te naaien. Koop hierom geen duur apparaat als u net begint met naaien, omdat het zonder zou zijn als hij onder in de kast beland.
  Over de auteur

  Nelly Oudejans is als huismoeder erg thuis in de huis-, tuin- & keukenproducten. Zij verzorgt over het algemeen alle reviews over de producten die een relatie hebben met het huishouden, of gewoon alles in en rondom het huis.

  nelly oudejans - reviewify

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?

  6 Beste Naaimachines voor Beginners van 2020
  5 1 5 1
  0 / 5 5