CD Schoonmaken op 2 Manieren

Heeft u eindelijk eens tijd om te luisteren naar uw oude CD’s maar zitten er krassen of vette vingerafdrukken op? Volg dan de onderstaande stappen om in minder dan vijf minuten te kunnen genieten van uw favoriete muziek van een schoongemaakte CD.

Tandpasta

De makkelijkste manier om een CD schoon te maken is door gebruik van tandpasta. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een laagje tandpasta op de disc te doen om vervolgens met een doekje heen en weer te wrijven. Wacht vervolgens een paar minuutjes, houdt de CD onder de kraan om de resterende tandpasta te verwijderen, en uw CD is helemaal schoon.

Afvegen

Een methode die vaker gebruikt wordt is simpelweg het afvegen van stof en vuiligheid van uw CD. Allereerst heeft u de volgende materialen nodig:

  • Antistatisch doekje (een fijne tissue is ook geschikt)
  • Water
  • CD-reiniger (optioneel)

Als u alle materialen bij elkaar heeft verzameld, kunt u allereerst wat water of CD-reiniger op uw doekje of tissue aanbrengen – niet op de disc zelf. Veeg vervolgens van binnen naar buiten op één plek, en maak zo de gehele cirkel rond.

Lees ook: 6 Beste Radio CD Spelers

Over de auteur

Remco Bravenboer is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

remco bravenboer - reviewify

Plaats een reactie

Hoe vond u dit artikel?
CD Schoonmaken op 2 Manieren
5 1 5 2
0 / 5 5

Your page rank: