5 Manieren om uw Bladblazer in te zetten

U heeft een nieuwe bladblazer gekocht voor de bladeren in uw tuin, maar natuurlijk ligt uw tuin niet het hele jaar vol met bladeren. Als u hem toch graag wilt gebruiken, hebben wij hieronder een aantal andere nuttige toepassingen gevonden voor uw apparaat.

  man met bladblazer (1)

  Uw voordeur sneeuwvrij maken

  Het kan handig zijn om uw bladblazer bij de hand te houden als de winter er aan komt. Ze staan er om bekend dat ze ook erg goed zijn in het wegblazen van sneeuw, wat een enorme uitkomst kan zijn als de sneeuw zo hoog ligt dat u zelfs niet meer uw voordeur uit kunt komen.

  Een tweede manier om hem voor de sneeuw in te zetten is om bijvoorbeeld uw banden sneeuwvrij te maken. Met de snelheid die een goede bladblazer kan genereren is dit een goede mogelijkheid.

  Dakgoot schoonmaken

  Een tweede manier hoe u uw bladblazer in kunt zetten is door de goot schoon te maken. Een vieze goot zorgt ervoor dat water nergens heen kan, wat vervolgens verdere problemen kan veroorzaken.

  Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een ladder pakken, of bijvoorbeeld uit uw raam hangen als dit mogelijk is bij uw huis, en de bladblazer in de goot te richten. Blaas vervolgens vanaf ze zijkant in de goot om de viezigheid weg te blazen.

  Auto drogen

  Mochten uw kinderen graag uw auto wassen, dan kunt u ze een handje helpen door ze het droog maken uit handen nemen. Een bladblazer is geheel geschikt om auto’s binnen enkele seconden droog te maken – een beetje hetzelfde idee als hoe de gemiddelde autowasstraat dit doet.

  Grasmaaier schoonmaken

  Mocht u een echte tuinman zijn en ook een grasmaaier hebben, dan kunt u uw bladblazer gebruiker om deze schoon te blazen. Deze apparaten zitten na gebruik vaak vol met gras, wat dit een unieke oplossing maakt.

  Auto schoonmaken

  Met een bladblazer kunt u ook gemakkelijk auto’s schoonmaken. U kunt in eerste instantie viezigheid wegblazen, maar ook de zuigfunctie gebruiken als uw bladblazer deze bevat. Hiermee kunt u uw auto een grondige beurt geven.

  Over de auteur

  Remco Bravenboer is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

  remco bravenboer - reviewify

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?
  5 Manieren om uw Bladblazer in te zetten
  5 1 5 1
  0 / 5 5

  Your page rank: