AirPods Koppelen aan iPhone via Bluetooth

Laatste update op 04-04-23 door Remco Bravenboer

Apple AirPods kwamen als één van de beste Bluetooth oordopjes uit ons onderzoek, en daarom leek het ons handig om een korte maar duidelijke uitleg te geven over hoe deze kunnen worden gekoppeld aan een iPhone. Het is makkelijk dan het lijkt, en het verbinden duurt maar enkele minuten als u de onderstaande stappen volgt.

Bluetooth instellingen

Ga op uw iPhone naar Instellingen > Bluetooth.

bluetooth instellingen

Houdt knopje ingedrukt

Open uw AirPods case, en houdt het knopje op de achterkant ingedrukt.

knopje op achterkant

Even wachten..

Na een aantal seconden zal er een pop-up komen waarin wordt gevraagd of u de iPhone wilt verbinden met uw AirPods. Wanneer deze knop in beeld komt, kunt u drukken op 'Verbind'.

verbinding maken

Na het drukken op de knop zullen uw AirPods gekoppeld zijn en kunt u genieten van het beluisteren van uw favoriete muziek.

Extra opties

Als extraatje kunt u kiezen wat er gebeurt wanneer u dubbel tikt op één van de AirPods. Deze opties kunt u vinden door op de (i) te drukken naast uw AirPods in de lijst van Bluetooth apparaten.

extra opties

Vervolgens kunt u per oortje selecteren uit:

  • Siri
  • Liedje hervatten of pauzeren
  • Nummer overslaan
  • Nummer terug
Over de auteur

Remco Bravenboer is tech-expert en daarnaast ook de oprichter van Reviewify. Met zijn kennis over veel verschillende technologische apparatuur, verzorgt hij alle reviews uit de elektronica categorie.

Alle artikelen van Remco Bravenboer
remco bravenboer - reviewify