AirPods Koppelen aan iPhone via Bluetooth

Apple AirPods kwamen als één van de beste Bluetooth oordopjes uit ons onderzoek, en daarom leek het ons handig om een korte maar duidelijke uitleg te geven over hoe deze kunnen worden gekoppeld aan een iPhone. Het is makkelijk dan het lijkt, en het verbinden duurt maar enkele minuten als u de onderstaande stappen volgt.

  Bluetooth instellingen

  Ga op uw iPhone naar Instellingen > Bluetooth.

  bluetooth instellingen

  Houdt knopje ingedrukt

  Open uw AirPods case, en houdt het knopje op de achterkant ingedrukt.

  knopje op achterkant

  Even wachten..

  Na een aantal seconden zal er een pop-up komen waarin wordt gevraagd of u de iPhone wilt verbinden met uw AirPods. Wanneer deze knop in beeld komt, kunt u drukken op ‘Verbind’.

  verbinding maken

  Na het drukken op de knop zullen uw AirPods gekoppeld zijn en kunt u genieten van het beluisteren van uw favoriete muziek.

  Extra opties

  Als extraatje kunt u kiezen wat er gebeurt wanneer u dubbel tikt op één van de AirPods. Deze opties kunt u vinden door op de (i) te drukken naast uw AirPods in de lijst van Bluetooth apparaten.

  extra opties

  Vervolgens kunt u per oortje selecteren uit:

  • Siri
  • Liedje hervatten of pauzeren
  • Nummer overslaan
  • Nummer terug
  Over de auteur

  Remco Bravenboer is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

  remco bravenboer - reviewify

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?
  AirPods Koppelen aan iPhone via Bluetooth
  5 1 5 1
  0 / 5 5

  Your page rank: