5 Beste Slimme Deurbellen met Camera van 2021

De allerbeste koop is..
Google Nest Hello -

De Google Nest Hello staat bekend om zijn geweldige verbinding en videokwaliteit. De mogelijkheid om zelfs 's nachts goede beelden op te kunnen nemen zorgde er voor dat hij op de eerste plek belandde.

Een slimme deurbel zorgt ervoor dat u een melding krijgt op uw mobiele telefoon wanneer er iemand voor de deur staat. Met de ingebouwde microfoon en speaker kunt u vervolgens praten met de persoon voor de deur, zonder dat u er zelf heen hoeft te lopen. Daarnaast is het bij sommige varianten zelfs mogelijk om via de mobiele telefoon de deur te ontgrendelen. Echter is het kiezen van de beste slimme deurbel met camera niet gemakkelijk, aangezien er veel is waar op gelet moet worden. Wij hebben hier onderzoek naar gedaan om de resultaten met u te delen.

AfbeeldingProductVoordelen
#1 - beste keus
Google Nest Hello - de beste slimme deurbel
Night vision voor 's nachts, makkelijk te installeren en live meekijken met de camera Bekijk prijs
#2 - premium keus
Ring Video Deurbel
Makkelijk te installeren, duidelijk geluid en accu gaat lang mee. Bekijk prijs
#3 - goede keus
Shine Video Deurbel
Duidelijke audio, snelle responstijden op beide wifi en 4G-verbinding en makkelijk op te hangen. Bekijk prijs
#4
Cless Deurbel met camera
Bereik van 30 meter, intercom functionaliteit en gratis meegeleverde chime. Bekijk prijs
#5
EKEN video deurbel
Keuze uit veel melodieën, makkelijk aan te sluiten en goedkoop product. Bekijk prijs
HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere slimme deurbel onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers wat onze reviews onafhankelijk houdt.

14 Producten Bekeken
16 Uur Aan Onderzoek
98 Reviews Gelezen
5 Producten Gekozen

  Bekijk hieronder onze review over de beste slimme deurbel

  1. Google Nest Hello

  Google Nest Hello
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Met de Google Nest Hello heeft u dag en nacht live videobeelden in de hoogste kwaliteit die u vanaf uw mobiele telefoon of laptop kunt bekijken. Via de speciale Nest app ontvangt u een melding als er iemand voor uw deur staat, en kunt u met uw bezoekers praten zonder dat u zelf naar de deur hoeft te lopen.

  Met de speciale stilte-setting kunt u een tijdspanne instellen wanneer de bel niet af moet gaan in de app. Hiermee voorkomt u dat er bijvoorbeeld 's nachts kan worden aangebeld en iedereen in huis wakker wordt.

  Deze beste slimme deurbel heeft echter ook een nadeel, en dat is het abonnement dat moet worden afgesloten bij Nest Aware, wat best op kan lopen in de kosten. Bij één van Google zijn beveiligingscamera's was dit hetzelfde geval. U betaalt tussen de vijf en 10 euro per maand, en ontvangt daarvoor handige functies zoals 30 dagen aan videogeschiedenis en gezichtsherkenning van uw bezoekers. De prijs die u hiervoor betaalt is niet heel laag, maar de functies die u er voor krijgt zullen het wel waard zijn.

  Ons oordeel

  De Google Nest Hello is een topproduct als het gaat om de beste slimme deurbellen. Hij bevat geweldige camerakwaliteit en alle andere functionaliteiten waar een goede koop om vraagt. Het enige nadeel is het optionele Nest Aware abonnement.

  Beoordeling van redacteur

  2. Ring Video Deurbel

  Ring Video Deurbel
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze deurbel van het bekende merk Ring bevat veel verschillende beveiligingsfuncties om uw huis te beschermen. Wanneer er iemand voor de deur staat, kunt u deze persoon zien via de camera in uw app en kunt u in twee richtingen met deze persoon praten. Naast dat u via de app een melding krijgt dat er iemand voor de deur staat, gaat er ook een fysieke bel in huis af.

  Het optionele abonnement die u bij Ring kunt afsluiten is goedkoper dan de Nest Aware die wij hierboven hebben vermeld. U kunt voor €3 per maand al een abonnement afsluiten om online uw beelden terug te kijken. Als u geen abonnement wilt nemen kunt u geen beelden terug kijken, maar wel de beelden live kijken en communiceren met uw bezoekers voor de deur.

  Door de ingebouwde nachtvisie kunt u 's nachts ook de live beelden bekijken en zijn de bezoekers goed zichtbaar. Daarnaast is de batterij die er in zit oplaadbaar, wat hem ook nog eens duurzaam maakt.

  Ons oordeel

  Het vertrouwde merk is terug met versie drie van hun fameuze deurbel. U kunt direct communiceren via de mobiele app met de bezoekers die voor uw deur staan. Daarnaast kunt u de cloud opslag gebruiken voor maar een paar euro per maand.

  Beoordeling van redacteur

  3. Shine Video Deurbel

  Shine Video Deurbel
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Met meer dan 50 melodieën die afgespeeld kunnen worden wanneer er wordt aangebeld is de slimme deurbel van Shine een koopje als u kijkt wat u er voor krijgt.

  Hoewel Shine totaal geen bekend merk is, bevat het product alles wat u er van zou verwachten. Oké, de camerakwaliteit is 720p in plaats van de 1080p van de bovenstaande deurbellen, maar dat is niet anders als u een product bekijkt die nog minder dan de helft kost.

  Via de speciale Shine app ontvangt u meldingen als er iemand langs uw deur beweegt. U kunt de gevoeligheid van deze sensor zelf instellen als u zich bijvoorbeeld aan alle hardlopers ergert die elk kwartier een melding in de app activeren.

  U zult het niet verwachten, maar hij bevat nog meer geweldige functionaliteiten voor de lage prijs waarvoor hij wordt verkocht zoals waterdichtheid, een infrarode nachtvisie, een geweldig lange batterijduur en een wijde kijkhoek (~165 graden).

  Daarnaast is cloudopslag gratis door middel van de Anyhome app, en krijgt u er een gratis Chime bij die wel 52 verschillende melodieën kan afspelen.

  Ons oordeel

  Het product is erg goedkoop, maar dat betekent niet dat hij niet tot één van de beste deurbellen met camera kan behoren. De functionaliteiten die hij bevat zijn rondom uitmuntend, en wij raden u zeker aan deze te nemen als u een kleiner budget heef

  Beoordeling van redacteur

  4. Cless Deurbel met camera

  Cless Deurbel met camera
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Met deze slimme deurbel weet u precies wat er gebeurt bij uw voordeur als u niet thuis bent. U kunt live de camera bekijken via de app, en er zelfs beelden mee opnemen in een resolutie van 720 x 576. Wanneer er iemand aanbelt, kunt u door de intercomfunctie praten met diegene die voor uw deur staat, ook als u niet thuis bent.

  30 verschillende melodieën kunnen op deze bel worden ingesteld, dus er zit er vast één bij die u aanspreekt. Daarnaast zal de bel ook afgaan op de meegeleverde chime, waardoor u geen bezoekers mist als uw mobiel uit staat.

  Een héél groot voordeel vergeleken met de andere deurbellen die wij hebben onderzocht, is dat u bij Cless gratis cloud storage krijgt. Dit is uniek en hebben wij bij geen enkele andere bel in onze lijst van beste slimme deurbellen gezien.

  Ons oordeel

  Een prima deurbel met camera die goedkoop is en veel functionaliteit bevat. De onbeperkte gratis cloud storage is een groot pluspunt, aangezien u bij de andere bellen hier enkele euro's per maand voor moet betalen.

  Beoordeling van redacteur

  5. EKEN video deurbel

  EKEN video deurbel
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Met deze deurbel van EKEN zult u door de ingebouwde camera met een kijkhoek van 166 graden nooit meer een pakketbezorger mislopen. Daarnaast zult u geen ongewenste meldingen ontvangen, aangezien hij kan herkennen of het object dat langs loopt wel echt een mens is, of bijvoorbeeld een auto/dier.

  's Nachts zullen de camerabeelden ook prima te zien zijn, aangezien hij HDR video bevat in combinatie met een infrarood sensor. Net als bij de nummer vier uit onze lijst komen er geen bijkomende kosten bij kijken als u cloud opslag wilt gebruiken in combinatie met deze EKEN.

  Ons oordeel

  Een prima deurbel, maar u krijgt wel waar u voor betaald. Het is de goedkoopste, dus u hoeft niet de allerbeste camerakwaliteit en accuduur te verwachten.

  Beoordeling van redacteur

  Waar moet u op letten bij het maken van een keuze?

  Het kiezen van de beste video deurbel is lastig, en daarom hebben wij een korte lijst samengesteld met punten waar u rekening mee moet houden tijdens het maken van uw keuze.

  slimme deurbel aan de muur naast de voordeur

  Type verbinding

  Over het algemeen bevatten de beste slimme deurbellen de volgende manieren om te verbinden met internet.

  Bedraad

  U kunt vanaf uw router een internetkabel trekken naar de deurbel, om deze vervolgens te verbinden met uw internet netwerk.

  Draadloos

  Als u kiest voor een draadloze deurbel dan moet u wifi instellen op de bel. Wij raden dit niet aan als uw deur ver van de router af zit, omdat de verbinding zo weinig mogelijk vertraging moet hebben om op zijn best te werken.

  Waar werkt de deurbel op?

  Er zijn verschillende mogelijkheden waar een deurbel op werkt. Voorbeelden zijn door een adapter of op batterijen. Één die op batterijen werkt is makkelijk als u ver van een stopcontact vandaan zit, maar anders raden wij aan om er één te kiezen die gebruik maakt van het lichtnet.

  Beelden opslaan in de cloud

  De meeste slimme deurbellen maken foto’s en video’s van iedereen die voor uw deur staat, waardoor het interne geheugen, wat vaak al niet groot is, snel vol kan raken. Het voordeel van een aantal producten is dat zij een externe cloud-hosting oplossing aanbieden. Hiervoor betaalt u dan maandelijks een klein bedrag om uw beelden in de cloud op te slaan. Wanneer u hiervoor kiest hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat er niet genoeg ruimte meer op het geheugen van uw deurbel staat.

  Nachtmodus

  Een aantal deurbellen met camera bieden de mogelijkheid om ‘s nachts ook goede beelden te filmen, wat ook wel nachtvisie wordt genoemd. Dit kan een goede oplossing zijn als u huiverig bent voor bijvoorbeeld inbraken. Wanneer er dan ‘s nachts iets gebeurt heeft u duidelijke beelden van wie er voor uw deur heeft gestaan.

  Voordelen van een slimme deurbel

  Slimme deurbellen worden steeds populairder en belanden iedere dag in meer huizen in Nederland. Hier een aantal voordelen / redenen waarom u er zelf één zou moeten aanschaffen.

  • U kunt zien wie er voor de deur staat, zonder dat u er zelf heen hoeft te lopen of een aparte beveiligingscamera nodig hebt. Dit is een groot voordeel wanneer u bijvoorbeeld lekker in de tuin zit en wacht op visite.
  • Er zit two-way-communication in, waarmee u via een microfoon en speaker heen en weer kunt praten met de persoon die voor de deur staat.
  • Als er iemand aanklopt in plaats van aanbelt en u bent niet thuis, dan kunt u achteraf de beelden van de camera bekijken wie er langs is geweest.
  • De beste slimme deurbellen bevatten een nachtmodus, waarmee u zelfs in het midden van de nacht kunt zien wie er voor de deur staat.

  Nadelen van een deurbel met camera

  Naast dat er veel voordelen zijn, bevat een deurbel met camera ook een paar nadelen.

  • De aanschafprijs is duur, waardoor het door vele mensen niet wordt gekocht.
  • Het product kan gemakkelijk van de muur af worden gehaald, waardoor u vervolgens een nieuw moet kopen. In combinatie met de prijs van het product is dit het voor sommige mensen niet waard.

  Veelgestelde vragen over een slimme deurbel

  Mocht u na het lezen van onze koopgids nog een vraag hebben over slimme deurbellen, check dan eerst even of uw vraag hieronder staat voor u ze stelt in de reacties.

  Hoe zie ik dat er iemand voor de deur staat?

  Bij een slimme deurbel werkt dat zo. Als er iemand aanbelt, ontvangt u op uw mobiele telefoon via zijn app een melding. Wanneer u deze melding opent, kunt u de bezoeker zien die voor uw deur staat. (Ook wanneer u niet thuis bent.)

  Kan een slimme deurbel tegen water?

  Ieder product die wij hebben bekeken in ons onderzocht werd vermeld als waterdicht product. Wij raden het toch altijd aan om even na te vragen bij de webshop of fabrikant, om zo onzekerheden en problemen te voorkomen.

  Hoe kan ik een hack voorkomen?

  Geen enkel apparaat dat wordt verbonden met het internet is immuun tegen hackers. U kunt uzelf er wel tegen beveiligen door bijvoorbeeld een sterk Wi-Fi wachtwoord te kiezen.

  Hoe lang gaat een batterij mee?

  Dit verschilt erg per video deurbel. Sommige producten gaan maar een paar maanden mee, terwijl andere deurbellen tot wel twee jaar op één batterij kunnen draaien.
  Over de auteur

  Remco Bravenboer (BSc Software Engineering) is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

  remco bravenboer - reviewify

  2 gedachten over “5 Beste Slimme Deurbellen met Camera van 2021”

  1. Eerlijk gezegd waren wij nog niet bekend met jullie site, een enorme aanwinst. Ik weet niet of jullie een bekende site zijn maar ik had er nog nooit van gehoord, sorry. Een van onze klanten attenderen op jullie site en dat ze hierdoor zijn geholpen in het maken van een keus in hun slimme deurbel.
   Mijn complimenten voor de opmaak van de site en de manier hoe jullie onderzoek doen, een pluim.
   We hebben ontdekt dat jullie de video deurbel van Shine aanbevelen op jullie website. Onze dank hiervoor. Toch wil ik een opmerking maken omtrent de Cloud Storage, want ook deze is bij de Shine DC100 deurbel net als bij de Cless gratis. Het gaat hierbij om de app Anyhome.
   Tevens wordt er bij deze video deurbel een gratis Chime met 52 melodieën geleverd.

   Beantwoorden
   • Hey Patrick,

    Heel erg bedankt voor het compliment, en erg leuk om te horen dat onze bezoekers het advies dat wij geven daadwerkelijk serieus nemen. Wij hebben de extra informatie die u over het product hebt aangegeven verwerkt in het onderzoek. Bedankt hiervoor!

    Remco

    Beantwoorden

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?
  5 Beste Slimme Deurbellen met Camera van 2021
  5 1 5 1
  0 / 5 5

  Your page rank: