4 Beste Gaming Bureaus van 2020

 • Mooie vormgeving.
 • Veel opbergruimte.
 • Lade kan op slot.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS
 • Makkelijk op te bouwen.
 • Verstelbaar in hoogte.
 • Stabiel product.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS
 • Handige toetsenbordhouder.
 • Makkelijk te monteren.
 • Erg voordelig.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS

Als u een fanatieke gamer bent dan kunt u niet meer zonder een gaming bureau. Deze zijn namelijk speciaal gemaakt zodat u langere tijd in een goede houding kunt gamen terwijl al uw gaming-accessoires op uw bureau passen. Aangezien er tientallen varianten beschikbaar zijn en u hierin misschien het overzicht kwijtraakt hebben wij onderzoek gedaan naar het beste gaming bureau. Na het lezen van onze suggesties hopen wij dat u een goede keuze kunt maken.

HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere gaming bureau onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers.

7 Producten Bekeken
11 Uur Aan Onderzoek
30 Reviews Gelezen
4 Producten Gekozen

  Bekijk hieronder de beste gaming bureau

  1. Piranha REGAL Hoekbureau

  Piranha REGAL Hoekbureau
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Dit luxe gaming bureau, die tevens ook beschikbaar is in een lichtere kleur, is van alles voorzien wat u als ervaren gamer nodig heeft. Het bureau is enorm ruim waardoor u gemakkelijk al uw accessoires kwijt kunt, en daarnaast is er ook genoeg ruimte om uw desktop op te grond te plaatsen zonder dat hij in de weg zit voor uw voeten.

  Alhoewel het erg wennen zal zijn om van een normaal bureau over te stappen naar een hoekbureau heeft het wel vele voordelen. Omdat hij in deze vorm gemaakt is zitten er ook drie grote laden aan bevestigd waar u gemakkelijk mappen of accessoires in kunt bewaren. De bovenste lade heeft zelfs een slot, erg handig als u geheime spullen moet verbergen voor uw ouders ;-).

  Dit bureau voor gamers is gemaakt van MDF en metaal, en heeft een hoogte van 76 centimeter die helaas niet verstelbaar is. Voor u dit bureau aanschaft moet u dus goed afmeten of deze past bij uw lengte en bureaustoel.

  Het enige nadeel is dat u hem zelf in elkaar moet zetten wat wel een paar uur duurt, maar als u dit niet wilt dan koopt u toch gewoon een bureau die drie keer zo veel kost? :-P

  Ons oordeel

  Dit bureau staat op de eerste plek doordat u alle ruimte heeft die u nodig hebt en opbergruimte heeft. De prijs valt erg mee waardoor hij ook verder naar boven is geschoven. Het zal wel even wennen zijn als u nog nooit een hoekbureau hebt gebruikt.

  Beoordeling van redacteur

  2. VDD Gaming - Thomas

  VDD Gaming - Thomas
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Dit kwalitatieve game bureau is in hoogte verstelbaar en dus een uitkomst als u er één zoekt die precies aansluit op uw lichaamsafmetingen. De hoogte is variabel tussen de 75 en 125 centimeter, waardoor de gemiddelde persoon hier altijd wel een perfecte tussenweg in kan vinden.

  Daarnaast is dit geen bureau met een extreme hoek, maar met een hele minimale hoek. De rode rand maakt hem af en zorgt ervoor dat hij een mooi uiterlijk heeft. Hij heeft alleen geen opbergruimte wat een klein minpunt is.

  Volgens online reviews die wij hebben bekeken is dit bureau niet moeilijk om in elkaar te zetten, in ieder geval een stuk makkelijker dan de nummer één van net.

  Ons oordeel

  Dit bureau heeft een kleinere hoek als het eerdergenoemde hoekbureau. Hij is in hoogte verstelbaar waardoor u hem goed kunt instellen om potentiële klachten te voorkomen of te verminderen.

  Beoordeling van redacteur

  3. Piranha BELUGA Bureau

  Piranha BELUGA Bureau
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Dit gaming bureau is voor ongeveer €100 de goedkoopste die wij hebben bekeken in ons onderzoek. Naast dat hij erg goedkoop is, bleek het alsnog een perfect product te zijn als uw budget wat aan de lage kant is.

  Het bureau is ruim en u kunt er veel op kwijt. Dit komt vooral door de uittrekbare toetsenbordhouder waardoor u die onder het bureau komt opbergen. Door middel van de meegeleverde handleiding kunt u dit product binnen een uurtje monteren en genieten van het spelen van uw favoriete games.

  Ons oordeel

  Dit bureau lijkt te mooi om waar te zijn voor het bedrag, maar hij is erg stevig en bevat prima ruimte voor al uw spullen. Daarnaast is hij makkelijk om in elkaar te zetten en kunt u uw toetsenbord mooi wegschuiven.

  Beoordeling van redacteur

  4. SUDS - Verstelbaar Zit-Sta Bureau

  SUDS - Verstelbaar Zit-Sta Bureau
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Met zijn tweedelig ontwerp kunt u op dit gaming bureau uw scherm ophogen zodat u wat meer naar voren kunt kijken (ongeveer 11 centimeter), een beetje op dezelfde manier als met pakken A4-papier maar dan wat luxueuzer. Dit heeft, naast dat hij ook in hoogte verstelbaar is tussen 74 en 108 centimeter, ook een positief effect op uw uiteindelijke houding, en dat is belangrijk om op te letten als u uren achter elkaar wilt gamen.

  Naast al deze vette opties bevat hij ook wielen waarmee u hem makkelijk kunt wegrijden als u er bij moet met de stofzuiger. Wij hebben er verder niet veel online reviews over kunnen vinden, dus wij horen het graag in de reacties als u er een oordeel over hebt :-).

  Ons oordeel

  Op een verdiende plek staat het bureau van SUDS. Hij bevat geen hele geavanceerde toevoegingen, maar het is wel een prima en stevig bureau voor de prijs.

  Beoordeling van redacteur

  Waar u als gamer op moet letten tijdens het kiezen van het beste bureau

  Vandaag de dag is gamen voor sommige mensen een beroep geworden. ESports heeft een grote sprong gemaakt en is tegenwoordig één van de populairdere evenementen onder tieners. Hoewel het belangrijk is om een goede gaming laptop of desktop te hebben, moet u ook een goed bureau hebben waar u urenlang op kunt gamen. Als u geen goed gaming bureau hebt gevonden na het volgen van onze onderzoeksresultaten, zijn het een aantal criteria om op te letten tijdens uw eigen onderzoek.

  Opbergruimte

  Wanneer u veel gaming-accessoires op uw bureau hebt zoals een headset of toetsenbord die veel ruimte in beslag neemt, is het verstandig om een game bureau te kiezen die een vorm van opbergruimte bevat. Over het algemeen bestaan er twee soorten opbergruimtes binnen deze bureaus. De ene manier is het opbergen van uw spullen in lades die bevestigd zitten aan het bureau. Een andere manier is om het op te bergen op de planken die zich bevinden onder het bureau en hier speciaal voor zijn ontworpen.

  Materiaal

  Veelgebruikte materialen voor een bureau die speciaal gemaakt is voor gamers zijn spaanplaat, MDF, hout en metaal. Er is geen beste materiaal, u zult hier zelf een oordeel over moeten maken aangezien het een kwestie van eigen mening is.

  Verstelbaarheid

  Aangezien steeds mensen problemen met hun postuur krijgen is het cruciaal dat u een gaming bureau precies kunt afstellen zodat u uw armen op de juiste hoogte kunt plaatsen en er genoeg ruimte is voor uw knieën. Als u dan ook nog een goede zitpositie aanneemt kunt u voorkomen dat u in een verkeerde houding gaat zitten en voorkomt u potentiële rugklachten na langdurig gamen.

  Wat is een gaming bureau, en hoe verschilt deze van een normaal bureau?

  Een gaming bureau is een desk die speciaal is gemaakt voor de gamer, waarbij rekening is gehouden met zijn of haar gedachten tijdens het ontwerpen er van. Het is mogelijk om veel verschillende accessoires kwijt te kunnen op zo’n bureau, wat het ideaal maakt als u producten zoals een toetsenbord, headset, en misschien wel speakers kwijt moet kunnen op uw bureau.

  Voordelen van een gaming bureau

  Een gaming bureau bevat vele voordelen ten opzichte van een regulier bureau.

  • Ze hoeven niet per see duurder te zijn dan een normaal bureau. Vaak zijn ze zelfs nog goedkoper dan een geavanceerd aanpasbaar kantoorbureau.
  • U kunt er veel accessoires op kwijt aangezien er vaak genoeg ruimte voor is. Hierdoor hoeft u niet meer bijvoorbeeld uw spullen op te bergen in een aparte kast.
  Over de auteur

  Remco Bravenboer (BSc Software Engineering) is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

  remco bravenboer - reviewify

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?

  4 Beste Gaming Bureaus van 2020
  5 1 5 1
  0 / 5 5