5 Beste Elektrische Steps van 2020

 • 25km actieradius.
 • Speciale anti-lek banden.
 • Snelheid: 25km/h.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS
 • Rijdt 45km op één accu.
 • Duidelijke LCD display.
 • Meegeleverde app.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS
 • Bestuurbaar via app.
 • Lange accuduur.
 • Mogelijk om op te vouwen.
KLIK HIER VOOR DE PRIJS

Tegenwoordig ziet u ze steeds meer op straat; de elektrische step. Met snelheden tot boven de 25 km/h bij sommige modellen vliegt u sneller naar uw gewenste bestemming dan op de fiets. De laatste tijd zijn er steeds meer producenten gekomen die dit product ontwikkelen, dus is het lastig om te bepalen welke nou echt de beste koop is. Wij hebben meerdere elektrische steps getest en de beste voor u uitgekozen. Met ons advies hopen wij dat u uiteindelijk genoeg informatie kan vergaren om een keuze te kunnen maken.

HOE WE HEBBEN BESLIST

We hebben iedere elektrische step onder de loep genomen en besteld indien er online niet genoeg informatie beschikbaar was. Daarnaast accepteren wij nooit gratis producten van leveranciers.

9 Producten Bekeken
11 Uur Aan Onderzoek
48 Reviews Gelezen
5 Producten Gekozen

  Bekijk hieronder de beste elektrische step

  1. Phaewo X10 PRO

  Phaewo X10 PRO
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  De Phaewo X10 PRO is een geweldige elektrische step die online op meerdere plekken naar voren komt met uitmuntende beoordelingen van de consument.

  Met een actieradius van 25 kilometer kunt u zonder moeite lange afstanden rijden op één volle accu, waarna hij ongeveer vijf á zes uur moet opladen om weer helemaal vol te zijn. De anti-lekbanden die aan de onderkant zitten zorgen ervoor dat uw banden lang mee gaan en comfortabel rijden door de zachtheid. Daarnaast zit er een mooie display op waarmee u de snelheid die u rijdt bij kunt houden.

  Deze beste elektrische step is geschikt voor mensen tot 120 kilogram, en hij heeft een stuurhoogte van 120 centimeter. Wees gerust, u kunt deze verstellen tussen 109 en 120 centimeter waardoor hij voor meerdere lengtes van de mens geschikt is.

  Ons oordeel

  Een top product waarmee u in een goed tempo lange afstanden kunt rijden. Het opladen duurt lang, maar dat is logisch wanneer u ziet dat hij 25 kilometer lang mee kan op een volgeladen accu.

  Beoordeling van redacteur

  2. Xiaomi M365 PRO

  Xiaomi M365 PRO
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  De Xiaomi M365 PRO wordt aangeraden bij personen die onder de 120 kilogram zijn. Met een actieradius van meer dan 40 kilometer kunt u flinke afstanden rijden met een snelheid van ongeveer 25km/h.

  Wat wij leuk vonden aan deze elektrische step is dat er een app bij zit, waarmee u de gehele step kunt inzien. Denk hierbij aan uw rij-patroon, percentage van de accu, gemiddelde snelheid en nog veel meer. Op de ingebouwde LCD display kunt u de snelheid zien die u momenteel rijdt, maar ook het percentage van de accu.

  Als u hem mee wilt nemen kunt u hem binnen enkele seconden opvouwen en in één hand meenemen, aangezien hij maar 14 kilogram weegt. Daarnaast bevat hij veel beschermingsfuncties tegen bijvoorbeeld kortsluiting, overlading en overstroming.

  Een handige tip die wij van in een bekeken recensie hebben gelezen is dat de display niet geheel waterdicht is. Deze persoon raadt aan om een rubberen hoesje om de display te doen zodat er geen water in kan komen waardoor uw step er mee kan stoppen.

  Ons oordeel

  Een prachtige step van het betrouwbare merk Xiaomi, met veel verschillende beschermingsfuncties, een handige display en een geweldig grote actieradius.

  Beoordeling van redacteur

  3. OUXI™ Elektrische Step

  OUXI™ Elektrische Step
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze step voor volwassenen is geheel bedienbaar via de app, wat wij een leuke toegevoegde waarde vonden hebben. U kunt hiermee bijvoorbeeld een afstand vastzetten tussen de één en 25 km/h waarmee u wilt rijden. Daarnaast kunt u via deze app de verlichting aan- en uitschakelen, de accuduur bekijken en nog veel meer.

  Hij is te gebruiken voor mensen tot 100 kg, dus niet voor iedereen. Het stuur is daarnaast niet verstelbaar en staat vast op 120cm. Wat wel een voordeel is, is dat hij niet enorm zwaar is en makkelijk op te vouwen is.

  Een leuke toegevoegde waarde aan deze elektrische step is het geavanceerde slot dat er voor zorgt dat u hier alleen zelf op kunt rijden. Uit klantervaringen hebben wij vernomen dat als u problemen ervaart, de medewerkers van OUXI erg behulpzaam zijn en uw probleem zullen oplossen.

  Ons oordeel

  Geen bekend merk, maar wel een geweldige elektrische step. Hij laadt snel op, rijdt 25 á 30 kilometer op één volle accu en kan op meerdere manieren bestuurd worden via de speciale mobiele app.

  Beoordeling van redacteur

  4. VidaXL step met zadel - voor de kids

  VidaXL step met zadel - voor de kids
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze elektrische step van VidaXL is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de zes en tien jaar oud (tot en met een gewicht van 50 kilogram). De batterij die in deze step zit is uitmuntend, want deze gaat tot wel acht uur mee bij stevig gebruik.

  Qua veiligheid zit het ook goed, aangezien er remmen op zitten die de step snel tot stilstand kunnen brengen. Het frame bestaat uit een combinatie van aluminium en staal, waardoor die ook erg stevig in elkaar zit. Daarnaast is de maximum snelheid maar 12 km/h, wat een stuk lager is dan de elektrische steps voor volwassenen die wij in onze top drie hebben benoemd.

  Ons oordeel

  Als u voor uw kind een elektrische step aan het zoeken bent, moet u deze hebben. Dit is de beste die wij hebben gevonden met goede klantbeoordelingen en veiligheids-specificaties.

  Beoordeling van redacteur

  5. Kugoo S1

  Kugoo S1
  KLIK HIER VOOR DE PRIJS
  Bekijk Hier Klantreviews »

  Deze elektrische step is geschikt voor personen tot 120 kilogram en is sterk in het rijden in een hoge klimhoek, aangezien hij het redt tot een helling van wel 15 graden. Daarnaast kan hij op één volle accu gemiddeld 30 kilometer rijden op een snelheid tussen de 15 en 30 km/h.

  Het stuur is verstelbaar in hoogte, en kan hierdoor door personen met verschillende lengtes worden gebruikt. Voor extra functionaliteiten kunt u de gratis app downloaden op beide een iOS en Android telefoon. Naast dit alles bevat hij ook nog eens een mogelijkheid voor cruise-control waarmee u uw snelheid vast kunt zetten.

  Ons oordeel

  Met de Kugoo S1 kunt u lange afstanden afleggen op een redelijk hoge snelheid. Bevat sterke elektrische remmen waardoor de veiligheid met dit apparaat goed zit.

  Beoordeling van redacteur

  Hoe hebben wij de beste elektrische step gekozen?

  Er komen veel dingen bij kijken wanneer u een elektrische step gaat kopen. Zelf hebben wij de onderstaande specificaties bekeken tijdens ons onderzoek naar de beste step.

  Maximaal belastbaar gewicht

  Belangrijk om bij een elektrische step om naar te kijken is het maximale gewicht dat het smalle frame kan houden. Zo bestaan er varianten voor kinderen tot en met 50 kilogram, tot 100 kilogram voor volwassenen, maar zelfs een aantal voor mensen boven de 150 kilogram. Weeg uzelf voordat u naar een elektrische step gaat kijken zodat u zeker weet dat u er één koopt die uw gewicht aan kan.

  Maximale snelheid

  De beste elektrische steps kunnen snel rijden, wat duidelijk te zien is in deze video waar hij naast een Nissan GTR en Tesla wordt gehouden om dit aan te tonen. Ze zijn beschikbaar in verschillende varianten, waarvan de meeste tussen de 10 en 20 km/h kunnen rijden. Voor kinderen raden wij aan om er één te kiezen die niet zo hard rijdt, puur voor hun eigen veiligheid. Wij vinden 20 km/h voor een volwassene een goede snelheid, aangezien dit net wat harder gaat als dat de gemiddelde persoon kan fietsen.

  Actieradius

  De actieradius bij een elektrische step houdt de afstand in die hij kan rijden met één vol opgeladen accu. Er zijn veel steps die maar tot 10 kilometer kunnen rijden, terwijl er ook een aantal zijn die ver boven de 25 kilometer uit komen. Het opladen van een elektrische step kost ongeveer €0,50 voor een volle accu, dus als u een zuinige step zoekt kunt u hier op den duur veel geld mee besparen. Let hierbij ook op dat een accu die wat verouderd is ook een lagere actieradius zal bevatten.

  Aantal wielen

  De meeste elektrische steps bevatten twee wielen, maar als u een kind hebt bestaan er ook varianten met drie wielen. Dit zorgt voor stabiliteit waardoor de rijder minder snel zal omvallen. Voor ouderen bevat elke step twee wielen, net als een fiets.

  Type band

  Elektrische steps kunnen twee soorten banden bevatten.

  1. Banden gevuld met schuim (massieve banden) die net lekgereden kunnen worden. Deze kunnen wel erg heet worden en sluiten waardoor ze soms snel aan vervanging toe zijn.
  2. Luchtbanden die wat meer comfort bieden. Veiliger dan massieve banden en vaak gemakkelijk te vervangen bij problemen.

  Extra mogelijkheden

  Wanneer u kijkt naar de beste koop qua elektrische steps zijn er een aantal extra opties waar u op kunt letten als u hier interesse in hebt.

  Inklapbaarheid

  Sommige elektrische steps zijn zo klein na het inklappen dat u ze zelfs in uw tas kunt stoppen. Als u bijvoorbeeld vaak met de trein of metro reist en met uw step naar het station rijdt is dit een handige optie aangezien hij anders veel ruimte in beslag neemt.

  Handrem

  Een handrem zit een het stuur vast om zonder uw hand van het stuur te halen de step tot stilstand te laten komen. Aangezien dit voor komt bij de meeste fietsen raden wij aan om een step te kiezen die dit ook bevat, zodat u niets nieuws hoeft aan te leren.

  Voetrem

  Bij een voetrem kunt u met uw voet op het achterwiel staan om de step in één keer tot stilstand te brengen. Dit kan handig zijn als u ineens moet remmen omdat u bijvoorbeeld geen voorrang krijgt. Niet iedere elektrische step bevat deze mogelijkheid, dus kijk er goed naar als u dit één van de vereisten vindt.

  Verstelbaar stuur

  Als u lang bent, of klein, of een step met meerdere personen gaat gebruiken, dan is het verstandig om er één te zoeken die een verstelbaar stuur bevat. U kunt dan een schroef los maken, het stuur omhoog of omlaag schuiven om vervolgens het stuur weer vast te zetten. Zo kunt u hem persoonlijk instellen om een goede houding te garanderen.

  Over de auteur

  Remco Bravenboer (BSc Software Engineering) is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

  remco bravenboer - reviewify

  Plaats een reactie

  Hoe vond u dit artikel?

  5 Beste Elektrische Steps van 2020
  5 1 5 1
  0 / 5 5