Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard (Onze ervaring)

Zelf heb ik Jacko Meijaard leren kennen via een bericht op zijn LinkedIn profiel, waarin hij aantoonde dat hij op een dag rond het middaguur al duizenden euro’s had verdiend door middel van de Affiliate Marketing Revolutie.

Zelf was ik op dat moment nog bezig met mijn opleiding tot Software Developer, en was ik een fulltime stage aan het lopen waar ik €400 per maand vergoeding voor kreeg. Op dat moment ben ik verder op zoek gegaan over affiliate marketing en zo liep ik tegen zijn cursus aan. Deze cursus heb ik volledig gevolgd en ik zal hieronder kritisch mijn ervaringen met deze cursus omschrijven.


Over het begrip affiliate marketing

In het kort betekent affiliate marketing het verkopen van andermans producten in ruil voor een commissie. Bedrijven halen hier een groot deel van hun verkopen uit, maar het is ook een geweldig verdienmodel voor de affiliate. Vaak geven bedrijven geen commissie als iemand alleen bij een product terecht komt via u, maar puur wanneer u ook een lead (verkoop) genereert.

Dit verdienmodel wordt tegenwoordig vaak gebruikt door ZZP’ers zoals Jacko’s klanten (waaronder ik) om wat geld bij te verdienen in plaats van voor een baas te werken. Een goed voorbeeld is ons artikel over JBL speakers, waarin wij bezoekers genereren door middel van onderzoek naar goede producten. Voor onze verkopen ontvangen wij hier vervolgens commissie op.

Mijn eerste indruk over de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard

Toen ik de AMR voor de eerste keer tegen kwam, kwam het voor mij allemaal wat ongeloofwaardig over. In eerste instantie dacht ik dat de bedragen die Jacko Meijaard verdiende allemaal nep waren en hij screenshots bewerkte om zo geloofwaardig over te komen. Toen ik dit tegen hem vertelde zei hij dat ik eens een kijkje moest nemen op zijn forum, waar vele succesverhalen door succesvolle affiliate marketeers worden gedeeld.

Waarschijnlijk bent u al wel eens advertenties van hem tegen gekomen op bijvoorbeeld Google of Instagram, met onwerkelijke bedragen die dagelijks verdiend kunnen worden door middel van affiliate marketing. Laat ik allereerst even uitleggen wie de eigenaar van de Affiliate Marketing Revolutie is.

Wie is Jacko Meijaard, en hoe is hij begonnen met affiliate marketing?

In een interview van het AD heeft Jacko een aantal jaar geleden veel openheid gegeven over wie hij is, hoe hij met affiliate marketing is begonnen en wat zijn doelen zijn.

jacko meijaard - eigenaar van de amr
Jacko Meijaard – eigenaar van de AMR

Jacko is een internetondernemer die op 18-jarige leeftijd was beginnen met het toepassen van affiliate marketing. Al snel zag hij de potentie hiervan in, en legde hij hier zijn focus op. Na een bepaalde periode werd zijn inkomen hoog genoeg om niet meer voor een baas te hoeven werken, waarna hij zich 100% kon focussen op zijn online business.

Na een aantal jaar kwam Jacko met het idee; ‘als ik dit kan, dan kunnen anderen dit ook’, waarna hij zijn cursus heeft opgezet. Momenteel is hij zelf nog steeds bezig met affiliate marketing, terwijl hij ook zijn eigen studenten helpt met het opbouwen van hun eigen passieve inkomen.

Ervaringen van Jacko Meijaard zijn klanten

Binnen de succes lounge op het Internet Succes Gids forum ben ik al vele positieve reviews tegen gekomen over de Affiliate Marketing Revolutie. Hieronder twee voorbeelden van zijn klanten, die hard aan hun affiliate websites hebben gewerkt en nu mogen genieten van hun passieve inkomen.

ervaring van affiliate marketing revolutie
Inkomsten van een anonieme klant van Jacko Meijaard met hoge commissies
inkomsten van affiliate marketing revolutie
Eerste commissie van de velen

Zoals jullie kunnen zien heeft de eerste persoon de afgelopen maanden iedere maand meer verdiend dan de gemiddelde Nederlander met een kantoorbaan, wat in mijn ogen op dat ogenblik echt bizar was aangezien ik full-time werkte voor een kleine stagevergoeding.. Na het zien van deze inkomsten was dit voor mij het moment om zelf de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen en te beginnen als affiliate marketeer.

Is Jacko Meijaard een oplichter?

Wanneer ik wel eens reacties lees op zijn LinkedIn berichten, waarin hij af en toe laat zien hoeveel hij de afgelopen periode heeft verdiend, worden er vaak vervelende reacties geplaatst.

In bijvoorbeeld dit bericht, waarin hij laat zien dat hij in enkele dagen al bijna €10.000 heeft verdiend, kwamen veel vervelende reacties op hem en de Affiliate Marketing Revolutie. Hieronder een voorbeeld, waarin ik zelf ook sta maar dan met positiviteit.

reacties op jacko meijaard zijn inkomsten
Negatieve reacties op de Affiliate Marketing Revolutie

Zelf vind ik het bizar dat mensen zo jaloers zijn op iemand die veel geld verdiend met affiliate marketing en voor een klein bedrag aanbiedt om anderen dit ook te leren. Jacko Meijaard is totaal geen oplichter, en dat is wel te lezen uit de eerdergetoonde ervaringen. Natuurlijk zijn dit soort resultaten alleen te bereiken met doorzettingsvermogen en hard werken, want de eerste honderd euro per dag zal veel langer duren dan dat het duurt om vervolgens op te schalen naar hogere bedragen.

Wat heb ik zelf aan de AMR gehad?

Na het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie heb ik me als eerst verdiept in wat affiliate marketing nou precies is. Jacko legt dit in zijn cursus perfect uit. Binnen een uur had ik een basisidee over wat het precies in hield, wat er van mij gevraagd wordt en hoe ik er mee kon beginnen.

Aangezien ik die week verder niets had wat veel tijd kostte had ik er die periode veel tijd in gestoken. Ik had een website gebouwd in de electronica niche, wat mijn passie is, om mijn eerste commissies binnen te halen. Jacko leert iedereen in de cursus dat het schrijven van waardevolle content erg belangrijk is in marketing, aangezien u de bezoeker moet overtuigen om een product aan te schaffen via uw affiliate link.

Na het schrijven van ongeveer 20.000 woorden, verspreid over 10 verschillende artikelen met als voorbeeld de beste gaming muis, kreeg ik nog geen bezoekers en werd ik een klein beetje wanhopig. Zelf had ik verwacht dat het geld snel binnen zou rollen, maar dat ging helaas niet zo makkelijk als ik dacht.

De maanden na het aanschaffen van de AMR bleef ik content schrijven, mijn SEO optimaliseren en besteedde ik tijd aan het promoten van mijn website op social media aangezien dit een belangrijke ranking factor is. Na ongeveer drie maanden keek ik in mijn affiliate dashboard, en toen bleek dat ik in de afgelopen mijn eerste commissie had ontvangen van wel €18,32. Dit motiveerde mij enorm om door te gaan, aangezien Jacko Meijaard ons heeft geleerd dat de eerste 100 euro moeilijker zijn dan om daarna van 100 naar duizend te gaan.

Na die eerste commissie ben ik in volle vaart vooruit gegaan, bleef ik content schrijven en mijn SEO optimaliseren, waarna mijn website snel steeg in Google en de bezoekers binnen rolde. In de drie maanden na mijn eerste lead heb ik in totaal €331,18 verdiend met mijn website. Dit liet mij inzien dat de potentie met affiliate marketing enorm is, en ik ben momenteel nog steeds bezig om mijn marketing emperium te laten groeien..

Beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie

Vlak voordat ik de cursus van Jacko had aangeschaft had ik zelf al wat kennis over het bouwen van websites, aangezien ik bezig ben met het afronden van mijn HBO opleiding Software Engineering.

Aangezien veel affiliates producten promoten via een website heeft dit al een voordeel ten opzichte van als u helemaal van niets af aan begint, maar gelukkig wordt dit allemaal in de AMR behandeld en kunt u binnen vijf minuten aan de slag. Na het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie kreeg ik gelijk toegang en was Jacko heel behulpzaam via zijn Instagram. Hieronder een overzicht wat er wordt behandeld in de duidelijke online cursus.

Het bouwen van uw eerste affiliate website

Het bouwen van een profitabele website is lastig, maar niet als u simpelweg de stappen uit Jacko zijn video kunt volgen. Hij legt duidelijk uit hoe u binnen enkele minuten een website kan opzetten waarop u producten als affiliate kunt promoten. Verder is hier geen technische kennis voor nodig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van WordPress; een content management systeem waarin u op dezelfde manier teksten kunt plaatsen als dat u dat doet via Word of Google Docs.

reviewify affiliate website
Een voorbeeld van mijn website die ik door de AMR heb gebouwd

Allereerst wordt er besproken hoe u WordPress correct installeert, waarna er vervolgens wordt gekeken welke gratis, of betaalde, thema’s er gebruikt kunnen worden voor de basis van een succesvolle affiliate site. Verder wordt er uitgelegd welke plugins handig zijn, en hoe u content kunt toevoegen aan uw website.

Website optimaliseren voor Google

Tijdens deze cursus is Google uw beste vriend, aangezien dat in de Affiliate Marketing Revolutie de meest voorkomende promotiemethode is. Waarschijnlijk bent u ook op deze pagina gekomen toen u op zoek was naar meer informatie over deze cursus, en aangezien ik die gevolgd heb laat dat zien dat de cursus werkt.

Jacko Meijaard geeft in deze les een aantal tips over hoe u hoger kunt scoren in Google. Een aantal manieren hiervoor zijn het optimaliseren van uw content, en het schrijven van goede beschrijvingen zodat Google ziet dat uw pagina relevant is voor de potentiële bezoeker.

Het gedrag van uw bezoekers monitoren

In de AMR wordt uitgelegd hoe u Google Analytics en Search Console kunt koppelen aan uw website. Dit zijn twee handige tools waarmee u een overzicht kunt opvragen over welke pagina uw bezoekers bekijken, hoe lang ze op deze pagina blijven en welke zoekwoorden er worden gebruikt welke leidde tot hun bezoek aan uw website.

E-mail marketing

Een goede manier om bezoekers terug te laten keren op uw website is het opbouwen van een mailing-list. Jacko legt uit dat hier vele verkopen uit kunnen komen, aangezien u de mensen geautomatiseerd kunt blijven e-mailen totdat ze zich uitschrijven van uw lijst. E-mail marketing lijkt heel moeilijk, maar in de Affiliate Marketing Revolutie wordt haarfijn uitgelegd hoe dit werkt, hoe het ingesteld kan worden en hoe hier het meeste winst uit gehaald kan worden.

Toegang tot het ISG-ledengedeelte

Wanneer u de cursus heeft aangeschaft krijgt u ook toegang tot het ledengedeelte van de Internet Succes Gids. Hier kunt u discusseren met andere affiliate marketeers die dezelfde mindset hebben als u, namelijk het opbouwen van een passief inkomen door slim online te werken.

De goede klantenservice van de Affiliate Marketing Revolutie

Na het aanschaffen van de AMR had ik een aantal vragen betreffende mijn account en de cursus. Jacko liet mij eerder weten dat hij altijd zo snel mogelijk probeert te antwoorden als u contact met hem opneemt. Vragen kunnen bijvoorbeeld gesteld worden via zijn Instagram, het forum van Internetsuccesgids.nl, en per e-mail.

De vragen die ik hem had gesteld waren duidelijk beantwoord, en ik kon ook zien dat hij de tijd neemt om alles duidelijk te maken wat nog onduidelijk lijkt. Dit liet mij zien dat Jacko Meijaard veel geeft om de kopers van zijn cursus, hij heeft het beste met iedereen voort die zijn best doet na het aanschaffen van zijn cursus. Zijn doel is natuurlijk ook om veel mensen kennis te laten maken met het genereren van een passief inkomen, om vervolgens hun baan op te kunnen zeggen en de full-time focus te leggen op hun affiliate marketing onderneming.

Wat zijn de kosten van de Affiliate Marketing Revolutie?

Wij van Reviewify hebben voor u een speciale aanbieding weten te regelen. Normaal betaalt u €279, maar via ons krijgt u €230 korting en kost het u nog maar een prikkie. Naast het aanschaffen van de cursus komen er nog wat extra kosten kijken, zoals het aanschaffen van een domeinnaam en webhosting, maar dat stelt allemaal niet veel voor; hoogstens een paar euro per maand.

Er is ook de optie om na het aanschaffen van de cursus gebruik te maken van Marketheme, een conversiegericht WordPress thema die Jacko aanbiedt welke het beginners nog makkelijker maakt om hun eerste affiliate website op te zetten

Affiliate Marketing Revolutie

€47
10

Learning curve

10.0/10

Klantenservice

10.0/10

Prijs-kwaliteitsverhouding

10.0/10

Voordelen

  • Makkelijk als beginner
  • Hulpzame ISG-community
  • Extreem lage prijs
Over de auteur

Remco Bravenboer is in midden 2020 afgestudeerd als Software Ontwikkelaar en heeft hierdoor veel technische kennis. Hij leidt nu de redactie van Reviewify om dit platform zo groot mogelijk te maken en zijn liefde voor schrijven op te bouwen. Hij wilt dat Reviewify de laatste website word die consumenten bezoeken voor het maken van hun keuze en is zelf actief in de elektronica- & cursusreviews.

remco bravenboer - reviewify
Hoe vond u dit artikel?

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard (Onze ervaring)
5 1 5 1
0 / 5 5