Waar staat Reviewify voor?

Bij Reviewify draait alles om beoordelingen van producten. Ons doel is om als team u als individu te kunnen informeren en helpen met het vinden van het beste product. Zelf hebben wij veel ervaring met het online winkelen en weten daarom precies waar wij op moeten letten om slechte producten te kunnen ontwijken.

Bekend van onder andere..

Nieuwste onderzoeken

beste-draadloze-muis5 Beste Draadloze Muizen van 2021
Door Remco Bravenboer in Elektronica
Een touchpad is handig, maar wanneer deze even niet werkt of u een taak moet doen waarbij het lastig is om een touchpad te gebruiken is het
beste-draadloze-toetsenbord5 Beste Draadloze Toetsenborden van 2021
Door Remco Bravenboer in Elektronica
Als u een goed toetsenbord zoekt om in uw thuiskantoor te gebruiken, dan zijn er verschillende goede om uit te kiezen. Maar een draadloos to
beste-gaming-muis10 Beste Gaming Muizen van 2021
Door Remco Bravenboer in Elektronica
Het kiezen van een goede muis tijdens het bouwen van je ultieme game PC is erg belangrijk, want waarom zou je hierop besparen en niet kiezen
beste-fotoprinter5 Beste Fotoprinters van 2021
Door Remco Bravenboer in Elektronica
Zoals de naam het eigenlijk al zegt, zijn fotoprinters speciaal gemaakt om foto's te printen. Er zijn hele kleine fotoprinters die u bijna i

Onderzoeken over Elektronica

beste-draadloze-muis5 Beste Draadloze Muizen van 2021
Door Remco Bravenboer op 4 augustus 2021
Een touchpad is handig, maar wanneer deze even niet werkt of u een taak moet doen waarbij het lastig is om een touchpad te gebruiken is het
beste-draadloze-toetsenbord5 Beste Draadloze Toetsenborden van 2021
Door Remco Bravenboer op 4 augustus 2021
Als u een goed toetsenbord zoekt om in uw thuiskantoor te gebruiken, dan zijn er verschillende goede om uit te kiezen. Maar een draadloos to
beste-gaming-muis10 Beste Gaming Muizen van 2021
Door Remco Bravenboer op 4 augustus 2021
Het kiezen van een goede muis tijdens het bouwen van je ultieme game PC is erg belangrijk, want waarom zou je hierop besparen en niet kiezen

Onderzoeken over Huishouden

beste-stoomgenerator5 Beste Stoomgeneratoren van 2021
Door Nelly Oudejans op 15 juni 2021
Niemand houdt van strijken, maar als de kleding in de wasmand ophoopt is het verstandig om in het bezit te zijn van een goede stoomgenerator
beste-strijkplank6 Beste Strijkplanken van 2021
Door Nelly Oudejans op 7 mei 2021
Een goede strijkplank kan in combinatie met een goed strijkijzer zorgen voor kreukvrije kleding. Over het algemeen is het zo dat hoe groter
beste-torenventilator6 Beste Torenventilatoren van 2021
Door Nelly Oudejans op 13 april 2021
Torenventilatoren behoren tot de populairste en efficiëntste methoden om woningen te koelen wanneer het in de zomer te heet wordt. Behalve
beste-kruimeldief8 Beste Kruimeldieven van 2021
Door Nelly Oudejans op 9 april 2021
Mocht u wat kruimels op de grond of tafel zien, dan is het misschien een beetje teveel gevraagd om hier helemaal de stofzuiger voor uit de k

Onderzoeken over Tuingereedschap

beste-tuinslang (1)7 Beste Tuinslangen van 2021
Door Nelly Oudejans op 10 maart 2021
De tuinslang heeft de laatste jaren een grote verandering ondergaan. Het blijkt dat dit eenvoudige maar nuttige stuk gereedschap meer is dan
beste-snoeischaar6 Beste Snoeischaren van 2021
Door Nelly Oudejans op 5 maart 2021
Snoeischaren zijn een essentieel stuk tuingereedschap, maar ze kunnen moeilijk zijn om te kiezen. Het is belangrijk dat u de beste snoeischa
beste-bladblazer7 Beste Bladblazers van 2021
Door Nelly Oudejans op 16 februari 2021
Heeft u iedere herfst veel bladeren in uw tuin? In deze tijd van het jaar zijn veel mensen bezig om bladeren te verwijderen rondom hun huis,

Onderzoeken over Keukenapparatuur

beste-keukenweegschaal5 Beste Keukenweegschalen van 2021
Door Nelly Oudejans op 1 juli 2021
Voor veel mensen die vaak in de keuken staan lijkt een keukenweegschaal overbodig, maar als u iemand bent die graag exact een recept kan vol
beste-airfryer5 Beste Airfryers van 2021
Door Nelly Oudejans op 8 juni 2021
Airfryers zijn een gezondere keuze dan gewone frituurpannen, aangezien u alsnog al uw favoriete snacks lekker knapperig kunt maken maar dan
beste-mini-vriezer5 Beste Mini Vriezers van 2021
Door Remco Bravenboer op 27 mei 2021
Alhoewel er meestal genoeg ruimte in de voorraadkast is om spullen te bewaren, lijkt de vriezer gewoon nooit genoeg ruimte te hebben om alle
beste-waterkoker6 Beste Waterkokers van 2021
Door Nelly Oudejans op 16 april 2021
De tijd van ouderwetse fluitketels is voorbij. Tegenwoordig zijn er elektrische waterkokers die sneller zijn, makkelijker te gebruiken zijn

Onderzoeken over Babyproducten

beste-babymatras7 Beste Babymatrassen van 2021
Door Nelly Oudejans op 31 maart 2021
Een goed matras is essentieel voor elke nieuwe ouder. U wilt er zeker van zijn dat uw baby de hele nacht vredig kan wegdommelen, zonder gedo
beste-wipstoeltje5 Beste Wipstoeltjes voor uw Baby van 2021
Door Nelly Oudejans op 26 maart 2021
Wipstoeltjes zijn een prachtige uitvinding voor zowel ouders als baby's. U kunt wat klusjes opknappen of uw baby laten spelen, zodat u zich
beste-babydoekjes4 Beste Babydoekjes van 2021
Door Nelly Oudejans op 27 januari 2021
Een babydoekje wordt vaak gebruikt om de gevoelige huid van een baby schoon te maken, maar kan ook door volwassenen worden gebruikt. Ze word

Onderzoeken over Verzorging

beste-oogcreme4 Beste Oogcrèmes van 2021
Door Maaike van der Maat op 7 juli 2021
Ik weet niet hoe het met u zit, maar soms voel ik me net een zombie wanneer ik slecht heb geslapen en een lange werkdag achter de rug heb ge
beste-waterpik5 Beste Waterpiks van 2021
Door Maaike van der Maat op 29 april 2021
Alleen uw tanden poetsen is niet goed genoeg om uw gebit grondig te reinigen. Een waterpik is gemaakt om diep tussen de tanden te kunnen rei
beste-nekmassage-apparaten5 Beste Nekmassage Apparaten van 2021
Door Maaike van der Maat op 22 april 2021
Of u nu in een rare positie hebt geslapen, een oefening in de sportschool verkeerd hebt uitgevoerd of te lang in een verkeerde houding hebt
beste-foundation-voor-oudere-huid5 Beste Foundations voor Oudere Huid van 2021
Door Maaike van der Maat op 2 april 2021
Wanneer u telkens weer een jaartje ouder wordt, verandert uw huid met u mee. Een menopauze of veranderingen in uw hormonen kunnen ervoor zor

Onderzoeken over Sport

beste-yogamat5 Beste Yogamatten van 2021
Door Pieter Blom op 3 februari 2021
Een goede yogamat moet comfortabel zijn, ondersteuning geven en voldoende grip bieden zodat u niet uit kan glijden. Wij zijn op onderzoek ui
beste-hometrainers5 Beste Hometrainers van 2021
Door Pieter Blom op 9 december 2020
Een hometrainer is een geweldige uitkomst als u binnen het comfort van uw eigen huis lekker veel calorieën wilt verbranden. U heeft hiervoo
beste-sporthorloge-met-hartslagmeter5 Beste Sporthorloges met Hartslagmeter van 2021
Door Pieter Blom op 23 september 2020
Als u een fanatieke hardloper, wielrenner, of misschien wel crossfitter bent, dan hebt u baat bij een goed sporthorloge. Deze komen vaak met

Nieuwste gidsen / FAQ's

bedrade-of-draadloze-muisBedraad of Draadloze muis, welke is beter?
Door Remco Bravenboer in Veelgestelde Vragen
Bedrade en draadloze muizen worden dagelijks gebruikt door vele computer gebruikers. Wij hebben beide soorten onderzocht om u van advies te
onderdelen-van-een-game-pcBelangrijke Onderdelen van een Gaming PC
Door Remco Bravenboer in Gidsen
Het zelf in elkaar zetten van een gaming PC zorgt ervoor dat hij zeker uw eigen favoriete games aan kan. Er bestaan veel verschillende onder
Wat is DPI in een muis?
Door Remco Bravenboer in Veelgestelde Vragen
DPI staat voor 'dots per inch', en is een maat die de gevoeligheid van een muis aangeeft. Het verwijst naar de snelheid waarmee de cursor ov
wat-kan-er-in-een-airfryer6 Etenswaren die in de Airfryer kunnen
Door Remco Bravenboer in Gidsen
Een airfryer gebruiken om uw favoriete gerechten te bereiden is zeker opwindend. Met dit populaire en handige keukenapparaat kunt u een hele

Wat vinden onze bezoekers?

Maandelijks helpen wij duizenden bezoekers met hun aankoop.

Riccardo Cornelis Reviewify heeft mij geholpen met het kopen van een magnetron tijdens deze moeilijke tijden waar alle winkels nog steeds gesloten zijn. Het product is eergisteren binnengekomen en de review die Nelly had geschreven komt precies overeen met het product.
Josh Joosten Zelf ben ik vaak aanwezig in mijn tuin en daarom ben ik heel blij dat Reviewify hier een aparte categorie voor heeft aangemaakt. Op hun advies hebben wij een heggenschaar en bladblazer gekocht, en hopen snel ook reviews over grasmaaiers te zien.
Ralf van Beveren Elektronica is altijd lastig te beoordelen wanneer alleen de specificaties te lezen zijn, zoals bij een platenspeler. Gelukkig heeft Reviewify mij goed advies aangeboden waardoor ik een passend product heb aan kunnen schaffen.
Sandor Benavides Elke keer zijn wij hier in huis weer tevreden met de hulp die Reviewify.nl ons biedt als wij een online aankoop willen doen. Momenteel hebben wij via hun al drie keer een product gekocht, en dat zullen zeker niet de laatste zijn.